Verhuizen? Stap over naar besparende verlichting.

Welkom bij LEDdirect! Samen met ENGIE werken wij aan een duurzame toekomst voor de wereld én voor u. We helpen u graag bij het zetten van duurzame stappen. Daarom hebben we een mooi aanbod voor de klanten van ENGIE, waarmee u in uw nieuwe huis direct een stap in de juiste richting kunt zetten.

Binnenkort verhuist u naar uw nieuwe adres, waar ENGIE de levering van stroom en/of gas regelt. Verhuizen naar een nieuwe woning is een goed moment om duurzame keuzes te maken en veranderingen door te voeren. Naast grote klussen als isoleren zijn er ook kleinere stappen die u kunt zetten. De overstap naar LED is zo'n kleine, eenvoudige optie. LED lichtbronnen verbruiken tot 90% minder energie dan gloeilampen en hebben bovendien een langere levensduur, waardoor u uw investering dus snel terugverdient. Overstappen naar LED is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. 

Speciaal voor u: voordelige LED verlichting van LEDdirect.

Samen met ENGIE hebben we voor u als klant van ENGIE een leuk aanbod: u ontvangt 12,5% korting op uw hele bestelling via onze webshop! Gebruik code die u in de SMS van ENGIE heeft ontvangen bij het afrekenen en de korting wordt automatisch verrekend.

Wilt u aan de slag in uw nieuwe huis en de maatregelen in de goede volgorde nemen? De energieadviseurs van ENGIE helpen u graag bij het vinden van de volgende stap.
Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste LED verlichting voor in uw huis? Dan staan de LED experts van LEDdirect voor u klaar.

 

Advies op maat.

Heeft u hulp of advies nodig? Bij LEDdirect kunt u ook zoeken per ruimte waar u de LED verlichting voor gaat gebruiken, of u kunt een keuze maken tussen binnenverlichting of buitenverlichting. Zo helpen wij u alvast een stap in de goede richting.

  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 49,95
  • Achteraf of op rekening betalen
  • 2 - 5 jaar garantie 
  • Gratis LED advies
  • Duurzame verzending 
Neem contact op