Hallo (H1) 

Hallo (H2)

Hallo (H3)

Hallo (H4)

Bij deze een voorbeeldpagina met de beschikbare widgets. Op deze manier kan snel gezien worden welke widget het beste past bij een gewenste weergave en hoe deze heet in Magento. Dit is gemaakt op een CMS pagina waarbij deze tekst in het tekstveld is getypt. 

De widget zijn ontwikkeld om een pagina flexibel en op verschillende manieren op te bouwen. Widgets kunnen worden gebruikt op alle pagina-typen (per categorie en per product is nu nog niet mogelijk > fix staat gepland voor de volgende sprint. Een widget kan worden aangemaakt via Widgets, waarbij deze geactiveerd kan worden voor meerdere pagina's of paginatypen, of een widget kan op paginaniveau worden aangemaakt. Voor deze pagina zijn de widgets op paginaniveau aangemaakt (via het vierkantje in de editor). 

Naast de widgets staan er tussendoor ook wat opmaak-stylen voor een compleet beeld. 

Text Widget - deze is ook gebruikt voor de homepage tekst

Dit is de titel van een text widget

<p>Dit is de omschrijving van de text widget. De lengte van de tekst in deze widget is niet beperkt. Met deze widget is de homepage tekst gemaakt. Voorbeeld:</p> <h3 class=

Een opsomming in het tekstveld ziet er zo uit:

  • opsomming-tekst 1
  • opsomming-tekst 2
  •  
  •  
  •  

Vanaf alle pagina's kan gelinkt worden naar andere pagina's. Links kunnen op verschillende manieren worden weergegeven zodat ook daar flexibiliteit bestaat. Deze styling is overgenomen vanuit de verschillende widgets:

Dit is de opmaak Dotted Underline Button

Dit is de opmaak Dotted Underline Button with arrow

Dit is de opmaak Yellow Button

Hier moet een enter tussen, anders plakken ze tegen elkaar

Dit is de opmaak Yellow Button with arrow

Promo Widget (H2)

Met de promo widgets kunnen verschillende banners naast elkaar worden gezet. De tekst staat op een vaste plek en ook de opmaak is gelijk. De afbeelding achter de tekst kan gewijzigd worden. Er kunnen er max. 4 naast elkaar op een pagina. Dezelfde opmaak wordt gebruikt voor een promobanner (meun Item vs. Content Page Element) in het menu. De promo's moeten eerst worden aangemaakt zodat ze via deze widget kunnen worden geselecteerd. 

ALLE INBOUWSPOTS
20% KORTING
Torino inbouwspot
ALLE LED INBOUWSPOTS
20% KORTING

Naast banners en links in teksts het ook wenselijk om op andere manieren ingangen te creeren. Ingangen naar verschillende categorieën of bijvoorbeeld andere 'overzicht spagina's', zoals Verlichting per ruimte, kunnen worden gecreerd door de category Widget of de Tile list.

De category list kan in een list weergave of in een row weergave. 

De afbeeldigsgrootte moet nog worden aangepast. Dit kan worden gedaan op categorie-niveau. 

Er zit nu geen max aan het aantal categorieën dat kan worden toegevoegd. 

Tile list widget (H2)

De volgende widget is de tile list widget. Deze wordt ook gebruikt op home (ons assortiment / Tips & Inspiratie) voor de ingangen naar de verschillende categorieën. 

Deze is verwijderd vanwege het issue. Hierdoor toont de pagina een foutmelding.

Naast de Tile list weergave wordt ook de USP widget via deze Tile list gevuld. Door een bug kunnen de tiles momenteel niet worden toegevoegd. 

Deze is verwijderd vanwege het issue. Hierdoor toont de pagina een foutmelding.

Er bestaat ook nog een contentbox. De afbeelding kan in de verschillende 'hoeken' worden weergeven en er kan gekozen worden voor rounded edges. 

Titel van de content box

<p>LED is super duurzaam en bespaart u enorm op uw energiekosten. In onze Tips & tricks sectie vind u handige instructievideos, inspiratiepagina's, tips en tutorials voor het installeren en gebruiken van LED verlichting in en om uw huis.</p>
Dit is de knoptekst

Op de homepage is deze widget gebruikt voor WATT LED JE? en ADVIES OP MAAT.

Ook is er nog de widget waarmee producten getoond kunnen worden. Deze producten kunnen geselecteerd worden in de widget. Hierbij heb je volledige flexibiliteit. In de widgetgeef je ook aan of de lengte van een productnaam 2 of 4 regels mag zijn. 

Dit is de titel van de product slider

Ook hier is nog een issue. De producten worden niet getoond. 

Deze afbeeldingen zijn tbv de email signature voor Robin

 

Met vriendelijke groet,

 

NAAM

LEDdirect
Keizer Karelplein 32 L
6511 NH Nijmegen

 

+31 (0)88-0100400

Maandag t/m donderdag van 08.00 – 21.00 uur
Vrijdag van 08.30 – 17.00 uur

www.leddirect.nl