Armaturen

Op zoek naar opbouwspots, inbouwspots, plafonnières, TL armaturen of buitenlampen? Op deze pagina vindt u alle armaturen die geschikt zijn voor LED verlichting. Hulp nodig bij het kiezen van het juiste armatuur? Of heeft u vragen over welke lichtbron geschikt is voor in het LED armatuur? Onze LED experts staan elke werkdag voor u klaar!

Lees meer

LED armaturen voor elke situatie.

Uw energiezuinige led lamp verdient natuurlijk een mooi armatuur. Bij LEDdirect hebben we een keur aan armaturen. Zo hebben we een van Nederlands grootste assortiment aan inbouwspots. Maar ook onze kwalitatieve opbouwspots, met een tijdloos maar modern design, zijn erg populair. Daarnaast hebben we ook nog een brede selectie wandlampen en plafondlampen. De wandlampen zijn vaak IP65 gekeurd en daarom ook prima als buitenverlichting te gebruiken. Naast stijlvolle design armaturen is er ook een brede range aan functionele armaturen beschikbaar. Denk aan LED TL armaturen voor in een schuur of multifunctionele zaal. Maar ook specifieke categorieën als noodverlichting zijn bij ons verkrijgbaar. Kortom, voor elk verlichtingsproject is LEDdirect uw ideale partner.

Armatuur inclusief LED lamp.

Een armatuur is in principe slechts het omhulsel van een los aan te schaffen lichtbron. De LED techniek maakt verlichting echter veel flexibeler en daarom is soms de lichtbron ín het armatuur verwerkt. Onze armaturen zijn veelal echte armaturen waarbij een losse lichtbron moet worden aangeschaft, maar soms zult u zien dat een lichtbron is geïntegreerd, een enkele keer, zoals bij onze TL armaturen, wordt de lichtbron zelfs meegeleverd. Extra voordelig voor u dus!