10% KORTING OP ALLES - KORTING 10-DAAGSE

Meer over LEDdirect.

LEDdirect is één van de grootste spelers op het gebied van LED verlichting in Nederland en België. Onze organisatie bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar. Sinds 2018 is ons hoofdkantoor gevestigd in Nijmegen, waar we met een team LED specialisten u graag adviseren in de keuze voor de juiste LED verlichting. Inmiddels bedienen wij ook de Duitse en Franse markt met LEDdirect.de en LEDdirect.fr.

Kwaliteit en professionaliteit vinden we belangrijk. Al onze producten worden zorgvuldig samengesteld met unieke componenten en uitgebreid getest in ons eigen testlab. Zo kunnen we de kwaliteit van onze productsmanestellingen garanderen en u de juiste service en informatie bieden. Direct goed licht dus. En mocht u een iets bestellen waarbij wij twijfelen of u de juiste componenten bij elkaar heeft gezocht, dan nemen wij proactief contact met u op om dit even te controleren en passen de bestelling desgewenst voor u aan. Geen probleem bij LEDdirect!

We hebben een ruim assortiment op voorraad en kunnen u helpen bij iedere lichtoplossing; of u nu als particulier of zakelijk besteld. Daarnaast heeft u uw bestelling snel in huis. Bestelt u voor 23.59u, dan is het de dag erna al in huis. Ons magazijn is gevestigd in Breda. Vanuit die locatie worden onze pakketten verzonden. 

Heeft u een vraag over uw bestelling, neem dan contact met ons op.

VISIE.

Met LED kunt u flink besparen op uw energierekening. In vergelijking het halogeenverlichting of spaarlampen kunt u tot wel 90% besparen. U heeft uw investering daarom snel terugverdiend. Overstappen naar LED is dus altijd een verstandige keuze. Het aansluiten van LED verlichting of de keuze voor de juiste lichtbron kan echter wat minder vanzelfsprekend zijn. Daarom verkopen we niet gewoon LED verlichting, maar besteden we veel tijd en energie in kennis over LED verlichting. We testen onze producten en de combinaties zelf waardoor we u goed kunnen adviseren. Wij bieden niet zo maar lampen, maar een lichtoplossing: verlichting om in te wonen, te werken, te leven. Want in het juiste licht is alles mooier, beter.

YPHIX.

Verlichting kan zo veel meer betekenen dan gewoon licht. Met licht kunt u spelen, met licht kunt u creëren. Licht doet wat met u. Daarom hebben wij een nauwe samenwerking met de Nederlands fabrikant van LED verlichting Yphix. Hun assortiment is zo uitgebalanceerd samengesteld, dat we voor veel situaties een Yphix totaaloplossing hebben. Yphix lichtbronnen, led strips en armaturen zijn van een goede kwaliteit en dragen bij aan een beleving. Of u nou op zoek bent naar sfeer in uw woonkamer, prettig licht om in te werken of accentverlichting, dan heeft Yphix de juiste verlichting voor. Weet u niet welke lamp geschikt is of werkt u met een lichtplan? Onze LED specialisten staan u graag te woord. Voor elke ruimte hebben we de juiste verlichting. 

Keurmerken en Awards.

Uiteraard zijn wij aangesloten bij alle keurmerken die er toe doen voor online webshops, zo heeft LEDdirect heeft het Thuiswinkel Zakelijk certificaat. Een bewijs dat wij voldoen aan al hun criteria op het gebied van wetgeving, veiligheid en financiële stabiliteit en de gedragsregels van Thuiswinkel.org onderschrijven. Daarnaast zijn we aangesloten bij het meer Europees bekende Trusted Shops.

In 2021 is LEDdirect uitgeroepen tot de winnaar van de Shopping Award voor de Beste Webshop in de categorie Electronica

De Stichting Shopping Awards reikt jaarlijks verschillende awards uit aan de beste webwinkels in verschillende categorieën. Naast vakprijzen, beoordeeld door een jury, zijn er ook publieksprijzen te winnen. Het oordeel van honderden vakexperts samen met stemmen van consumenten leiden tot een top 3 webshops voor iedere categorie. Een vakjury verkiest de uiteindelijke winnaar van de award. In voorgaande jaren zijn grote namen al in de prijzen gevallen, zoals Greetz, Decathlon, Douglas, Omoda, Wehkamp en Albert Heijn. Dat LEDdirect aan deze lijst toegevoegd is, is een grote eer.