Binnenverlichting

Bent u op zoek naar stijlvolle LED binnenverlichting? Dan bent u bij LEDdirect aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een plafondlamp om de volledige woonkamer te kunnen verlichten, spotjes om het keukenblad aan te lichten of stijlvolle accentverlichting voor in de badkamer. Selecteer hieronder de juiste categorie - per ruimte of op type verlichting:

Lees meer

Voor iedere ruimte is verschillende verlichting toepasbaar. Zo wenst u waarschijnlijk voor de keuken meer praktische verlichting en voor de woonkamer juist sfeervolle verlichting. We hebben de verschillende soorten verlichting die u per ruimte kunt overwegen voor u verzameld. 

Weet u nog niet welke verlichting u zoekt en heeft u inspiratie nodig? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina's!

Verlichting kunt u ook op andere manieren inzetten, bijvoorbeeld door het te verwerken in verschillende soorten meubels. Zo kunt u uw verzamelingen in de vitrinekast prachtig belichten, werkt u een trap af met verlichting onder de treden of creëert u het perfecte licht bij de badkamerspiegel. 

LED binnenverlichting kopen.

Of u nu op zoek bent naar verlichting voor uw woonkamer, slaapkamer of garage: bij LEDdirect vindt u voor iedere ruimte verschillende verlichtingsmogelijkheden. Zo hebben we voor de woonkamer verschillende LED binnenverlichting die zowel voor sfeer als voor algemene verlichting kunnen dienen. Zoekt u iets voor in de badkamer? Deze verlichting moet natuurlijk voldoende waterdicht zijn. 

Diverse verlichting voor binnen.

Verlichting voor binnen komt in vele vormen: verschillende spots, wandlampen, plafondlampen en zelfs strips zijn een mogelijkheid wanneer u binnen verlichting wil plaatsen. We helpen u daarom graag verder op deze pagina. Selecteer de categorie die past bij uw zoekopdracht en vindt de verlichting die u zoekt.

Zoekt u LED binnenverlichting voor bestaande armaturen? Kijk dan bij onze E27 LED lampen, GU10 LED lampen of LED spots. Voor alle varianten is tegenwoordig wel een LED variant beschikbaar. Daarnaast zijn er ook spots met geïntegreerde LED verkrijgbaar, namelijk de LED inbouwspots. Naast de beperkte inbouwhoogte beschikken deze ook over een hoge IP65-waarde. 

Verlichting in meubels verwerken.

Bent u juist op zoek naar verlichting die u in kasten, trappen of spiegels kunt verwerken? Ook daar hebben we verschillende oplossingen voor. Niet alleen met LED strips kunt u prachtige dingen maken, we hebben ook een aantal complete sets met bijvoorbeeld verlichtingsbalkjes voor in een kast of draadloze spiegelverlichting met zuignappen. Zo kunt u bij ons voor iedere situatie een verlichtingsoplossing vinden. 

Naast ons uitgebreide assortiment aan binnenverlichting, biedt LEDdirect een ruim assortiment aan LED. Laat u inspireren en ontdek te de producten die wij aanbieden: