Badkamerverlichting

Badkamerverlichting nodig? Bestel eenvoudig en snel LED verlichting voor in uw badkamer. Of u nu op zoek bent naar badkamer spotjes, een badkamer plafondlamp of inbouw spots voor in uw badkamer, LEDdirect heeft waterbestendige oplossing voor elke plek in uw badkamer om overal het juiste licht te creëren.

Badkamerverlichting

Veelal worden er in de badkamer spotjes gebruikt als hoofdverlichting. Hiermee creëert op elke gewenste plek het juiste licht. Niet alleen zijn onze badkamer led spots dimbaar en kantelbaar, onze LED inbouwspots zijn volledig waterdicht (IP65). De verlichting zit namelijk volledig in het armatuur verwerkt. U kunt de led lamp dus niet vervangen, maar zo weet u wel zeker dat alles veilig en waterdicht is. Bovendien zijn onze LED inbouwspots voor de badkamer van goede kwaliteit en krijgt u een ruime garantie. Ze kenmerken zich ook door een erg lage inbouwhoogte, net zoals de spatwaterdichte downlights. Met LED spotjes in de badkamer bent u verzekerd van veilige, waterdichte én energiezuinige verlichting.

Naast inbouwspotjes die je ín het plafond bevestigd hebben we ook nog een groot aantal plafondlampen die geschikt zijn voor de badkamer als u een gewone plafondaansluiting in uw badkamer heeft. Zo beschikken we over een groot assortiment aan plafonnières met diverse IP waarden. Maar ook een opbouwspot kan prima. We beschikken over kunstoffen varianten met een hoge waterdichtheid, maar ook onze stijlvolle reguliere opbouwspots kunnen prima in de badkamer. Voor het plafond worden namelijk geen specifieke eisen gesteld. Zeker niet als ze niet direct boven dounche of bad gemonteerd zijn. Liever verlichting aan de wand of rondom de spiegel? Ook daar vindt u mogelijkheden voor bij ons.

Badkamer verlichting: cruciaal maar ook complex.

Badkamer verlichting is erg belangrijk, maar kan ook een ingewikkelde klus zijn. Eén lamp in de badkamer is vaak te weinig, en naast een badkamper plafondlamp, wilt u vaak ook extra licht bij de spiegel. Op die plek is het dan weer niet handig dat het licht van een centraal punt in het plafond komt (omdat u dan in uw eigen schaduw staat). Maar naast goede spiegelverlichting, wilt u wellicht ook sfeervolle, dimbare badkamerverlichting voor als u een avondje wilt relaxen in uw bad. Kortom: de keuze in lampen voor de badkamer is groot en LEDdirect helpt u hier graag bij. Kijk anders ook eens op onze inspiratiepagina voor de badkamer, voor tips en inspiratie.

Verlichting badkamer: maak het af.

De juiste badkamerverlichting maakt de ruimte helemaal af. Naast goede spiegelverlichting, wilt u wellicht ook sfeervolle, dimbare badkamerverlichting voor als u een avondje wilt relaxen in uw bad. Combineer dus sfeerverlichting met hoofdverlichting om voor ieder moment het juiste licht te hebben: rustig licht voor wanneer u in bad ligt en feller licht voor wanneer u zich klaarmaakt voor de dag. 

Kortom: de keuze in lampen voor de badkamer is groot en LEDdirect helpt u hier graag bij. Kijk anders ook eens op onze pagina met tips en ideeën rondom de perfecte badkamerverlichting.