Badkamerverlichting

LED verlichting in de badkamer? Bestel eenvoudig en snel waterdichte LED verlichting voor in uw badkamer. Of u nu op zoek bent naar badkamer spotjes, spiegelverlichting, een badkamer plafondlamp of andere verlichting, LEDdirect heeft waterbestendige oplossing voor elke plek in uw badkamer om overal het juiste licht in uw badkamer te creëren.

Badkamerverlichting

Badkamerlampen.

Badkamerlampen zijn erg belangrijk maar kan ook een ingewikkelde klus zijn. Eén lamp in de badkamer is vaak te weinig, naast een badkamper plafondlamp wilt u vaak ook extra veel licht bij de spiegel en dan is het weer niet handig dat het licht van een centraal punt in het plafond komt omdat u dan in uw eigen schaduw staat. Maar naast goede spiegelverlichting, wilt u wellicht ook sfeervolle, dimbare badkamerverlichting voor als u een avondje wilt relaxen in uw bad. Kortom de keuze in lampen voor de badkamer is groot en LEDdirect helpt u hier graag bij. Kijk anders ook eens op onze inspiratiepagina voor de badkamer.

Spotjes badkamer.

Veelal worden spotjes gebruikt in de badkamer als hoofdverlichting. Hiermee creëert op elke gewenste plek het juiste licht. Onze LED inbouwspots zijn volledig waterdicht (IP65), dankzij het LED spotje dat in het armatuur verwerkt zit. Ook hebben deze badkamer inbouwspots een lage inbouwhoogte, net zoals de spatwaterdichte downlights. Met LED spotjes in de badkamer bent u verzekerd van veilige, energiezuinige verlichting.