Badkamerverlichting

Badkamerverlichting nodig? Bestel eenvoudig en snel verlichting voor in uw badkamer. Of u nu op zoek bent naar badkamer spotjes, een badkamer plafondlamp of inbouw spots voor in uw badkamer, LEDdirect heeft waterbestendige oplossing voor elke plek in uw badkamer om overal het juiste licht te creëren.

Lees meer

Veelal worden er in de badkamer spotjes gebruikt als hoofdverlichting. Hiermee creëert op elke gewenste plek het juiste licht. Niet alleen zijn onze badkamer led spots dimbaar en kantelbaar, onze LED inbouwspots zijn volledig waterdicht (IP65). De verlichting zit namelijk volledig in het armatuur verwerkt. U kunt de led lamp dus niet vervangen, maar zo weet u wel zeker dat alles veilig en waterdicht is. Bovendien zijn onze LED inbouwspots voor de badkamer van goede kwaliteit en krijgt u een ruime garantie. Ze kenmerken zich ook door een erg lage inbouwhoogte, net zoals de spatwaterdichte downlights. Met LED spotjes in de badkamer bent u verzekerd van veilige, waterdichte én energiezuinige verlichting.

Naast inbouwspotjes die je ín het plafond bevestigd hebben we ook nog een groot aantal plafondlampen die geschikt zijn voor de badkamer als u een gewone centraaldoos in uw badkamer heeft. Zo beschikken we over een groot assortiment aan plafonnières met diverse IP waarden. Maar ook een opbouwspot kan prima uitkomst bieden. We beschikken over kunstoffen varianten met een hoge waterdichtheid, maar ook onze stijlvolle reguliere opbouwspots kunnen voldoen, voor het plafond worden namelijk geen specifieke eisen gesteld. Zeker niet als ze niet direct boven dounche of bad gemonteerd zijn. Liever verlichting aan de wand of rondom de spiegel? Ook daar vindt u mogelijkheden voor bij ons.

Badkamer verlichting: belangrijk maar veel keuze.

De badkamer is waar het 's ochtends allemaal gebeurt, optimale verlichting is dan ook van groot belang. Door de helderheid van LED heeft u altijd het beste licht. Dit is voor mannen een uitkomst met het scheren en voor vrouwen bij het opdoen van hun make-up. Daarnaast kunt u met LED inbouwspots de badkamer voorzien van kleine inbouwspotjes in bijvoorbeeld de onderste rand van de muur. Dankzij de hoge IP65 waarde kunnen deze spots ook direct boven de douche geplaatst worden. Wie wil er nou geen sfeervolle en uniek uitziende badkamer!

Badkamer verlichting is dus erg belangrijk, maar kan ook een ingewikkelde klus zijn. Eén lamp in de badkamer is vaak te weinig en naast een plafonlamp voor in de badkamer, die gecombineerd kan worden met een E27 LED lamp, wilt u vaak ook extra licht bij de spiegel. Op die plek is het dan weer niet handig dat het licht van een centraal punt in het plafond komt (omdat u dan in uw eigen schaduw staat). Maar naast goede spiegelverlichting, wilt u wellicht ook sfeervolle, dimbare badkamerverlichting voor als u een avondje wilt relaxen in uw bad. Kortom: de keuze in lampen voor de badkamer is groot en LEDdirect helpt u hier graag bij. Kijk anders ook eens op onze inspiratiepagina voor de badkamer, voor tips en inspiratie.

Verlichting badkamer: maak het af.

De juiste badkamerverlichting maakt de ruimte helemaal af. Naast goede LED verlichting, wilt u wellicht ook sfeervolle, dimbare badkamerverlichting voor als u een avondje wilt relaxen in uw bad. Combineer dus sfeerverlichting met hoofdverlichting om voor ieder moment het juiste licht te hebben: rustig licht voor wanneer u in bad ligt en feller licht voor wanneer u zich klaarmaakt voor de dag. 

Kortom: de keuze in lampen voor de badkamer is groot en LEDdirect helpt u hier graag bij. Hieronder vindt u een volledig overzicht van onze binnenverlichting:

Keukenverlichting Woonkamerverlichting Slaapkamerverlichting
Garageverlichting Kantoorverlichting Plafondlampen
Smart Home LED kastverlichting LED spiegelverlichting
LED trapverlichting Draadloze LED verlichting Wandlampen