Verzending.

Verzending.

U betaalt bij LEDdirect géén verzendkosten bij bestellingen vanaf € 49,95 bij afleveradressen binnen Nederland en België. Voor bestellingen onder de € 49,95 hanteren we de volgende verzendkosten:

Orderbedrag Verzendkosten
Tot € 19,99 € 7,95
€ 20 - € 34,99 € 6,95
€ 35 - € 49,94 € 5,95
Vanaf € 49,95 Gratis verzending

 

Verzending van uw bestelling.

LEDdirect levert rechtstreeks uit eigen voorraad. Uw pakket wordt direct verstuurd na ontvangst van uw betaling via een van onze betaalmogelijkheden. Is uw bestelling vóór 23:59 uur betaald, dan wordt het de volgende dag geleverd* (uitgezonderd zijn de afdekkappen, LED strip profielen en brievenbuspakketten). Het wordt volgens onderstaand schema bij u aangeboden. Brievenbuspakketten na 21:30 uur worden een werkdag later bezorgd. Bij betaling via overboeking wordt uw bestelling direct verstuurd zodra het geld op onze rekening staat. Dit kan 1 tot 3 dagen duren. Wij leveren uitsluitend binnen Nederland en België. 

* Hoewel LEDdirect ernaar streeft dit schema 100% te kunnen garanderen, zijn wij afhankelijk van samenwerkingspartners zoals pakketdiensten. Gemiddeld verloopt 98% van de verzendingen volgens schema en voldoen wij aan de hoogste leverbetrouwbaarheid.

Bezorgmoment.

Pakketten worden over het algemeen van 08.00 uur tot 22:00 uur bij u worden bezorgd. U ontvangt een track-en-tracecode zodra uw bestelling bij de vervoerder is aangekomen. Hierin ziet u de afleverdag en een tijdvak waarbinnen de bezorger voor uw deur zal staan. 

Bent u niet thuis? Afhankelijk van de bezorger wordt uw pakket bij de buren afgeleverd, nogmaals aangeboden of bij een afhaalpunt afgeleverd. De bezorger bericht u hierover.

Bezorgen op zondag.

Bij LEDdirect is het mogelijk om uw bestelling op zondag te laten bezorgen voor een toeslag van € 7,95. Bekijk het afleverschema hieronder voor de bezorgmogelijkheden.

Uitgezonderd van bezorgen op zondag:

  • Bezorgen op zondag gaat via PostNL deze sluiten adressen op de Waddeneilanden, in België & aan postbusadressen op zondag uit.
  • De afdekkappen & LED strip profielen worden met speciaal vervoer verstuurd. Deze vervoerder biedt geen zondaglevering aan.

Pakket traceren.

Wanneer uw order ons magazijn verlaat ontvangt u een e-mail van LEDdirect met daarin een track-en-tracenummer van PostNL. Met de code kunt u de bestelling online volgen. Zo kunt u precies zien welke dag de bestelling bij u wordt bezorgd.

Afleverschema PostNL.

Besteld en betaald Bezorging
Maandag voor 23:59 uur Dinsdag
Dinsdag voor 23:59 uur Woensdag
Woensdag voor 23:59 uur Donderdag
Donderdag voor 23:59 uur Vrijdag
Vrijdag voor 23:59 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag*
Zondag Maandag

* U kunt uw bestelling ook op zondag laten bezorgen voor een toeslag van € 7,95.

Afhaalbalie.

Bestelt u op een werkdag tussen 8.00 en 18.00? Dan kunt u gemiddeld 4 uur na het plaatsen van de bestelling, dezelfde dag, het pakket ophalen. U ontvangt een e-mail met een bevestiging dat de order klaarligt. Daarna kunt u de bestelling afhalen. Dit is tevens het afhaalbewijs en geeft aan dat uw order gereed is om af te halen. Het afhaalbewijs én uw legitimatiebewijs zijn noodzakelijk ter preventie van diefstal. Het pakket wordt niet meegegeven als u deze documenten niet kunt laten zien. U kunt het afhaalbewijs uitprinten of tonen via uw smartphone/tablet. 

In verband met corona heeft de overheid geadviseerd om afhaal- en retourbalies te sluiten. Het is daarom momenteel niet mogelijk om bestellingen af te halen bij de afhaalbalie in ons magazijn in Nieuwegein.

Adres afhaalbalie.

Active Ants
Zeelandhaven 6
3433 PL Nieuwegein

Openingstijden afhaalbalie.

Op werkdagen kunnen bestellingen van 08.30 uur tot 22.00 uur afgehaald worden bij de afhaalbalie. U ontvangt per mail een bevestiging zodra de order klaar ligt.

Rembours.

Zendingen onder rembours zijn helaas bij ons niet mogelijk.