10% KORTING OP ALLES - KORTING 10-DAAGSE

LED Bouwlampen

Onze bouwlampen zijn ideaal voor het aanlichten van werkzaamheden binnen en buiten. Zo werkt u veilig, en in natuurgetrouw licht (daglicht witte kleur). Eenvoudig te hanteren en te verplaatsen en zeer energiezuinig.

Lees meer...

2 producten

LED bouwlamp Bob 30W 6500K IP65
| 21600021
LED bouwlamp Bob 30W 6500K IP65
  • Daglicht wit (6500K)
  • 2100 Lumen (vervangt 200W)
  • IP65 (straalwaterdicht)
Aanbiedingsprijs € 22,49 € 18,59 Normale prijs € 24,99 € 20,65
LED bouwlamp Bill 10W 6500K IP44
| 21600025
LED bouwlamp Bill 10W 6500K IP44
  • Daglicht wit (6500K)
  • 700 Lumen (vervangt 70W)
  • IP44 (spatwaterdicht)
Aanbiedingsprijs € 29,69 € 24,54 Normale prijs € 32,99 € 27,26

2 producten

LED bouwlampen komen erg goed van pas tijdens het klussen, en worden dan ook veelvuldig ingezet bij bouw- en schilderwerkzaamheden binnen en buiten. De daglicht witte kleur (6500K) en hoge lichtopbrengst garanderen voldoende licht zodat er prettig en veilig doorgewerkt kan worden. De bouwlampen zijn voorzien van een standaard of statief zodat het stevig plaatsen van de lamp geen enkel probleem is. Kies voor een bouwlamp op accu wanneer een draadloze bouwlamp de voorkeur heeft, bijvoorbeeld bij regelmatig verplaatsen.

Lees meer

Kies ik een bouwlamp of een breedstraler?

Een goede bouwlamp is onmisbaar waar hard geklust wordt. Of het nu is om in de late uurtjes door te werken als de zon al onder is, een klus te doen in een donkere kelder of kast, of om goed een kleur te kunnen bepalen bij de kleur van daglicht (6500K). Een bouwlamp of werklamp wordt vaak gekozen omdat deze snel en eenvoudig verplaatsbaar is met een handig statief of standaard. LED breedstralers worden ingezet voor meer permanente verlichting zoals het aanlichten van een woning, pand of parkeergarage of een tuin, park of parkeerterrein.

Wat zijn de voordelen van een LED bouwlamp?

Met LED bouwspots bespaart u tot wel 80% aan energiekosten ten opzichte van conventionele werklampen. Daarnaast produceert een LED werklamp veel minder warmte en heeft een veel langere levensduur. De kleurtemperatuur van daglicht wit (6500K) is perfect voor bouw- en schilderwerkzaamheden. Het werkt concentratieverhogend, is het veiligst om in te werken en zeer geschikt voor ruimtes waar gedetailleerde werkzaamheden worden uitgevoerd.

Op zoek naar een bouwlamp op accu?

Aan het werk op een donkere plek waar u maar moeilijk bij kunt, of waar geen elektrapunten zijn? Dan hebben we voor u handzame bouwspots op een statief, voorzien van een accu waarmee u een paar uur verzekerd bent van goed werklicht. Met deze werklamp heeft u geen stroomaansluiting nodig en bereikt u de moeilijkst begaanbare plekken. Licht van gewicht en mobiel, en geen snoer dat in de weg ligt.

Zijn bouwlampen waterdicht?

Alle bouwlampen in ons assortiment zijn (spat)waterdicht en zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Er zijn bouwlampen met een IP-certificering van IP65 (straalwaterdicht), welke volledig beschermd zijn tegen stof en sterke waterstralen. En er zijn varianten met een beschermingsklasse van IP44 (spatwaterdicht), deze beschermen tegen opspattend water uit alle richtingen. Geschikt voor vochtige ruimtes en beschutte plekken buiten.

Een LED bouwlamp kopen bij LEDdirect

Op zoek naar een hoogwaardige bouwlamp? Onze krachtige en handzame varianten bestelt u eenvoudig online. En als u vandaag voor 23:59 bestelt, dan wordt uw lamp morgen geleverd (zondag uitgezonderd). Komt u er niet helemaal uit of heeft u nog vragen? Dan kunt u terecht bij onze LED specialisten. Zij staan voor u klaar en zijn bereikbaar op +31 (0)88 0100 400.

Naast LED bouwlampen bieden wij een ruim assortiment aan LED verlichting. Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren: