10% KORTING OP ALLES!   I   BEREIKBAAR VAN: 08:00-21:00u

Nachtlampen

Onze LED nachtlampjes met sensor zorgen voor een veilig gevoel op bijvoorbeeld de overloop of kinderkamer.

Lees meer...

2 producten

LED Nachtlamp Nox Koud Wit
| 27700013
LED Nachtlamp Nox Koud Wit
  • Nachtlampje met dag-nacht sensor
  • IP20
  • Afmeting: 133mm x 63mm x 80mm
Aanbiedingsprijs € 22,49 € 18,59 Normale prijs € 24,99 € 20,65
Nachtlamp Bunda met dag-nacht sensor RGB
| 27700038
Nachtlamp Bunda met dag-nacht sensor RGB
  • RGB nachtlampje met dag-nacht sensor
  • Vaste en variabele kleur, IP20
  • Afmeting: 89mm x 24mm
Aanbiedingsprijs € 8,99 € 7,43 Normale prijs € 9,99 € 8,26

2 producten

Met een LED nachtlampje heeft u ook 's nachts het juiste licht op iedere gewenste plek. Bijvoorbeeld op de overloop, in de gang of in de kinderkamer. Dat zorgt voor een veilig gevoel. De LED nachtlampjes hebben een sensor en schakelen automatisch uit wanneer het weer licht wordt. Of kies voor het nachtlampje met bewegingsmelder, die gaat alleen aan als er ook beweging wordt gedetecteerd. Dit lampje heeft tevens een accu zodat het lampje uit de houder kan nemen en als zaklamp kan gebruiken. Een LED nachtlampje is een energiebesparend alternatief voor conventionele nachtlampjes.

Lees meer

Wat is een nachtlamp?.

Nachtlampen, vaak ook aangeduid als night lights, worden direct in het stopcontact gestoken. Het nachtlampje met sensor gaat aan als er schemering is en weer uit als er licht is. Er zijn ook LED nachtlampjes met een bewegingssensor, deze gaan aan in de schemering, wanneer er beweging wordt gedetecteerd. En weer uit als er geen beweging meer wordt gedetecteerd. Fijn voor op de kinderkamer of gang.


Waar kan ik een nachtlampje voor gebruiken?.


Een nachtlampje is bijna overal toe te passen. Is uw kind weleens bang in het donker op zijn of haar slaapkamer? Sommige kinderen vinden een donkere kamer niet fijn, een nachtlampje is dan een ideale oplossing. Of vindt u het onprettig als de gang donker is als u er ‘s nachts uit moet? Dan is een nachtlampje ook een goede en simpele oplossing. U kunt een nachtlamp ook gebruiken in een kast, gang, woonkamer of bij de trap. Makkelijk te gebruiken en energiezuinig. Op zoek naar een ander type verlichting? Onze energiezuinige en kwalitatieve LED verlichting is er in allerlei typen en soorten.


Een nachtlampje voor de kinderkamer of babykamer.


Sommige kinderen vinden een donkere kamer niet fijn. Een LED nachtlampje met sensor in de kinderkamer is dan een goede oplossing. Het lampje gaat aan bij schemering, en schakelt uit als het weer licht is. Kies een plek in de kamer voor het lampje zodat er voldoende licht is, maar het uw kind ook niet hindert om te gaan slapen. Op de babykamer is een nachtlamp ook erg handig, zo hoeft u wanneer u gaat kijken niet steeds de lamp aan te doen en valt uw baby weer sneller in slaap.


Een nachtlamp voor de overloop of gang.


Gebruik een nachtlampje als oriëntatieverlichting op de overloop, bij de trap of op de gang om niet meer in het donker op de tast naar het toilet, naar de babykamer of naar beneden te gaan. En u hoeft ook niet op zoek naar de lichtschakelaar van de lamp die te veel licht geeft om daarna weer snel in slaap te kunnen vallen. Een nachtlampje geeft een veilig gevoel en voorkomt onveilige situaties op bijvoorbeeld de trap.

Een nachtlamp met bewegingsmelder en accu.


Een nachtlamp met bewegingsmelder is fijn wanneer u geen continue licht wenst. Deze lamp gaat aan wanneer het schemert en er beweging wordt gedetecteerd. En schakelt weer uit wanneer er geen beweging meer waargenomen wordt. Bijzonder aan dit model is dat de lamp een accu heeft en uit de houder kan worden genomen. Zo kunt u de nachtlamp gebruiken als zaklamp, of bijvoorbeeld even meenemen naar de badkamer of beneden.


Een nachtlampje met variabele lichtkleuren.


Of kies voor een nachtlampje met RBG, deze lamp met dag-nacht sensor schakelt uiteraard in als het donker wordt en uit als het licht wordt. Daarnaast komt deze lamp met 2 standen, waarbij in stand 1 het lampje continue langzaam van kleur naar kleur verandert en in de stand 2 kunt u het lampje vastzetten op 1 kleur.


Een LED nachtlampje bestellen bij LEDdirect.


LEDdirect heeft voor u verschillende soorten nachtlampjes. Zoals een nachtlampje dat altijd brandt in het donker, of een nachtlampje met een bewegingssensor dat tevens als zaklamp kan dienen. Wij leveren uw bestelling de volgende dag, wanneer u vandaag voor 23:59 uur besteld. En vanaf € 50,- (incl. BTW)

Ontdek ons gevarieerde assortiment aan LED verlichting en laat je inspireren door de diverse mogelijkheden die wij te bieden hebben: