10% KORTING OP ALLES!   I   BEREIKBAAR VAN: 08:00-21:00u

Noodverlichting

Wij bieden een ruim assortiment LED noodverlichting, die geschikt zijn om zowel in te bouwen als op te bouwen. Kies uit verlichting inclusief zelftestfunctie of zonder. Gebruik de filters om uw zoekopdracht te verfijnen.

Lees meer...

4 producten

Guardian LED noodverlichting 3W 6500K IP65
| 50641000
Guardian LED noodverlichting 3W 6500K IP65
 • IP65 (straalwaterdicht)
 • Voorzien van 4 vluchtroutestickers
 • Herkenningsafstand 18 meter
Aanbiedingsprijs € 35,99 € 29,74 Normale prijs € 39,99 € 33,05
Guardian LED noodverlichting met testknop 3W 6500K IP65
| 50641001
Guardian LED noodverlichting met testknop 3W 6500K IP65
 • IP65 (straalwaterdicht)
 • Voorzien van 4 vluchtroutestickers
 • Herkenningsafstand 18 meter
Aanbiedingsprijs € 34,19 € 28,26 Normale prijs € 37,99 € 31,40
Monarch LED noodverlichting 3W 6000K IP65 zelftest
| 50641003
Monarch LED noodverlichting 3W 6000K IP65 zelftest
 • IP65 (straalwaterdicht)
 • Voorzien van zelftestfunctie
 • Herkenningsafstand 18 meter
Aanbiedingsprijs € 49,49 € 40,90 Normale prijs € 54,99 € 45,45
Razzo LED noodverlichting 4,5W 6000K zelftest
| 50641032
Razzo LED noodverlichting 4,5W 6000K zelftest
 • Voorzien van zelftestfunctie
 • Voorzien van 4 vluchtroute pictogrammen
 • Herkenningsafstand 30 meter
Niet op voorraad
Aanbiedingsprijs € 152,99 € 126,44 Normale prijs € 169,99 € 140,49

4 producten

Noodverlichting is erg belangrijk om als back-up te hebben. Als de stroom uitvalt, blijft het noodverlichtingsarmatuur branden op de accu en kan het dienen als vluchtwegaanduiding. In ons assortiment vindt u verschillende LED noodverlichting, waaronder opties voor inbouwen of opbouwen en modellen met en zonder een zelftestfunctie. Bestel indien nodig de juiste vluchtroute pictogrammen mee voor een correcte bewegwijzering in uw situatie.

Lees meer

NOODVERLICHTING

Met LED nood- en vluchtwegverlichting van LEDdirect voorkomt u paniek en desoriëntatie wanneer de stroom uitvalt. Deze verlichting van het gerenommeerde merk Ansell werkt op een accu, en we bieden u zowel opbouw- als inbouwmodellen, met of zonder een zelftestfunctie. De vluchtroute pictogrammen bestelt u eenvoudig mee, voor een correcte bewegwijzering in uw pand. De kwalitatieve 3-uurs accu's hebben een lange levensduur, en een hoge betrouwbaarheid.

 

Wat is het belang van noodverlichting?

Noodverlichting is essentieel in noodsituaties waarbij de stroom uitvalt. Alle aanwezigen moeten veilig de snelste route naar buiten vinden. Wanneer de netspanning wegvalt, om welke reden dan ook, blijft noodverlichting branden. LED noodverlichting is geschikt voor allerlei ruimtes, zoals bedrijfshallen, openbare ruimtes, parkeergarages en kantoren. Onze LED armaturen zijn van hoogwaardige kwaliteit, hebben een zeer lange levensduur en besparen tot wel 50% energiekosten ten opzichte van TL varianten.

 

Welke typen noodverlichting zijn er?

Noodverlichting kan aan het plafond en aan de muur bevestigd worden, zowel als inbouw- als opbouwvariant, of hangend. Opbouwarmaturen kunnen aan ieder plafond bevestigd worden. Een inbouwarmatuur zorgt voor een strakke afwerking, waarbij tevens de accu in het plafond weggewerkt kan worden. Alle varianten werken op een vervangbare 3-uurs accu van hoge kwaliteit, uitgevoerd met LED-indicator. Uiteraard bieden wij u ook straalwaterdichte varianten (IP65).

Kies de juiste vluchtwegsignalering

Wanneer u de noodverlichting wilt gebruiken voor een vluchtrouteaanduiding, is het belangrijk dat deze de juiste route aanwijzen. Sommige van onze producten komen met bijgeleverde vluchtroutestickers welke u op de gewenste manier kunt plakken. Heeft u voorkeur voor een armatuur zónder deze aanduiding maar wilt u wel gebruik maken van de stickers? Bestelt u de signalering er dan los bij. Deze vindt u o.a. op de productpagina van het armatuur onder 'Aanbevolen productcombinaties'. Combineer uw noodverlichting ook met een rookmelder, om uw woning of kantoor te voorzien van extra veiligheidsmaatregelen.

 

Het alternatief voor de jaarlijkse controle: de zelftestfunctie

Volgens de regelgeving die geldt over noodverlichting is het belangrijk dat de noodverlichtingsarmaturen minimaal een keer per jaar gecontroleerd worden. Een technische inspectie is hiervoor noodzakelijk. Een alternatief voor deze jaarlijkse controle is de zelftestfunctie. In ons assortiment vindt u een aantal producten welke door middel van een zelftestfunctie continu controleren of de verlichting goed werkt. Indien het een fout ontdekt, geeft het een rood signaal. Alleen dan hoeft u een technische inspectie uit te laten voeren. Dat is dus een stuk gemakkelijker en bovendien extra veilig.

 

Noodverlichting kopen bij LEDdirect

Bestelt u vandaag uw Ansell noodverlichting bij LEDdirect, dan heeft u uw bestelling de volgende dag binnen (zondag uitgezonderd). Heeft u advies nodig over de toepassing van noodverlichting, of hulp bij het maken van uw keuze? Onze LED experts helpen u graag, en staan iedere werkdag voor u klaar.
Naast een ruim assortiment aan noodverlichting bieden wij ook andere armaturen aan. Hier vindt u ons volledige overzicht:

Inbouwspots Dimbare inbouwspots Zwarte inbouwspots
Witte inbouwspots Aluminium inbouwspots RVS inbouwspots
Vierkante inbouwspots Dubbele inbouwspots Trimless inbouwspots
12V inbouwspots 230V inbouwspots Opbouwspots
Opbouwspots zwart Opbouwspots wit Plafonnières
Wandlampen TL armaturen Plafondlampen spatwaterdicht
Prikspot Staande buitenlampen Grondspots