Keukenverlichting

Bij LEDdirect kunt u terecht voor scherp geprijsde, kwalitatief hoogwaardige LED keukenverlichting. Zo hebben we goede oplossingen voor verlichting onder keukenkastjes, verlichting boven kookeilanden en verlichting om in planken te plaatsen. Met lage inbouwhoogtes en simpele plug- en play-systemen installeert u de verlichting snel en gemakkelijk. Wat u ook voor keuken verlichting zoekt, u vindt het bij ons!

Lees meer

Er is genoeg keuze voor keuken plafondlampen. Zo worden bijvoorbeeld inbouwspots en opbouwspots veel toegepast in de keuken. Gedimd geven deze mooie sfeerverlichting, maar op volle sterkte zijn ze juist uitermate geschikt als werklicht. Kantel de spots iets om niet in uw eigen schaduw te werken bij het koken. Maar ook als u een mooie plafonnière in uw keuken wil, hebben we wat mooie opties. Zo heeft u altijd een keuze die past bij uw wensen en interieur!

Om uw keukenblad of keukeneiland goed te verlichten, zijn er verschillende mogelijkheden. Wanneer er kastjes boven uw werkblad hangen, kunt u met verlichting onder de keukenkastjes werken. Spotjes in die bovenkastjes zijn daarvoor bijvoorbeeld erg handig. Maar ook een LED strip of draadloze lamp zijn een geschikte optie voor keukenkast verlichting. Geen kastjes maar een koof of alleen het plafond boven het werkblad of keukeneiland? Geen probleem, ook daar zijn spotjes een geschikte keuze. Kies voor spots met een smalle lichthoek om het licht naar het blad te focussen. Zo heeft u altijd voldoende licht.

Verlichting keuken: stel zelf samen of kant-en-klaar.

In uw keuken heeft u nogal wat lampen nodig. Zo kunt u denken aan verlichting aan het plafond (opbouwspots of plafonnières), maar ook verlichting onder de keukenkasten of juist ín de kasten, inclusief deursensoren of bewegingssensoren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom hebben onze LED experts voor u ook wat verschillende complete sets samengesteld (incl. voeding, stekker en schakelaar). Uiteraard kunt u uw LED verlichting keuken ook naar wens zelf samenstellen met losse onderdelen!

Spotjes keuken: voor hoofd- en sfeerverlichting.

Een populaire keuze voor verlichting in de keuken is door gebruik te maken van spots. Of u nu het werkblad wil verlichten vanaf het plafond of een kastje of de hele ruimte wil verlichten, kies voor inbouwspots keuken of opbouwspots keuken. Deze spotjes verlichten uw keuken naar wens! Gebruik een dimmer om van hoofdverlichting ook sfeerverlichting te kunnen maken, zodat u altijd het juiste licht heeft!

Maak de keuken af met strips.

Om het helemaal af te maken kunt u ook overwegen om LED strips toe passen in uw keuken. Hiermee kunt u bijvoorbeeld sfeerverlichting onder uw kookeiland aanbrengen of juist een koof (van bijvoobeeld de afzuigkap) een extra accent geven. Strips zijn ook toe te passen onder uw keukenkasten en kunnen dan ingezet worden als sfeer- én werkverlichting.