Keukenverlichting

Bij LEDdirect kunt u terecht voor scherp geprijsde, kwalitatief hoogwaardige LED keukenverlichting. Zo hebben we goede oplossingen voor verlichting onder keukenkastjes, verlichting boven kookeilanden en verlichting om in planken te plaatsen. Met lage inbouwhoogtes en simpele plug- en play-systemen installeert u de verlichting snel en gemakkelijk. Welke keukenverlichting u ook zoekt, u vindt het bij ons! Stel zelf uw verlichting samen, of kies een complete, kant-en-klare set.

Lees meer

Bij LEDdirect is er keuze genoeg voor keuken plafondlampen. Zo worden bijvoorbeeld inbouwspots en opbouwspots veel toegepast in de keuken. Gedimd geven deze mooie sfeerverlichting, maar op volle sterkte zijn ze juist uitermate geschikt als werklicht. Kantel de spots iets om niet in uw eigen schaduw te werken bij het koken. Maar ook als u een mooie plafonnière in uw keuken zoekt, hebben we goede opties. Zo heeft u altijd een keuze die past bij uw wensen en interieur!

Om uw keukenblad of keukeneiland goed te verlichten, zijn er verschillende mogelijkheden. Zoals verlichting onder uw keukenkasten, bijvoorbeeld spotjes. Maar ook een LED strip of draadloze lamp zijn een geschikte optie voor keukenkast verlichting. Geen kastjes maar een koof of alleen het plafond boven het werkblad of keukeneiland? Ook dan zijn spotjes een geschikte keuze. Kies voor spots met een smalle lichthoek om het licht naar het blad te focussen. Zo heeft u altijd voldoende licht.

Stel zelf uw keukenverlichting samen of kies voor een van onze complete sets.

In uw keuken heeft u nogal wat lampen nodig. Zoals verlichting aan het plafond (opbouwspots of plafonnières), maar ook verlichting onder de keukenkasten of juist ín de kasten, inclusief deursensoren of bewegingssensoren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom hebben onze LED experts voor u verschillende complete sets samengesteld (incl. voeding, stekker en schakelaar). Uiteraard kunt u uw LED verlichting voor de keuken ook naar wens zelf samenstellen met losse onderdelen!

Met spots in de keuken heeft u zowel basis als sfeerverlichting.

Spots zijn een populaire keuze voor verlichting in de keuken. In de keuken wilt u goed kunnen zien wat u doet, en spots geven gericht licht en geven u de mogelijkheid specifieke delen van de keuken uit te lichten. Of u nu het werkblad wil verlichten vanaf het plafond of een kastje of de hele ruimte wil verlichten, kies voor LED inbouwspots of opbouwspots in de keuken. Gebruik bijvoorbeeld een LED dimmer om van hoofdverlichting ook sfeerverlichting te kunnen maken, zodat u altijd het juiste licht heeft.

Maak de keuken helemaal af met LED strips.

Om het helemaal af te maken kunt u ook overwegen om LED strips toe passen in uw keuken. Hiermee kunt u bijvoorbeeld sfeerverlichting onder uw kookeiland aanbrengen of juist een koof (van bijvoobeeld de afzuigkap) een extra accent geven. Strips zijn ook toe te passen onder uw keukenkasten en kunnen dan ingezet worden als sfeer- én werkverlichting.

Zijn er ook draadloze LED oplossingen voor in de keuken?

Kan of wilt u liever geen verlichting aanleggen op het elektriciteitsnet? Wij hebben voor u ook draadloze LED verlichting die werken op batterij of accu. Geschikt voor die plekken waar u geen stroompunt in de buurt heeft. De energiezuinige LEDs gaan lang mee. U kunt verlichting op accu opladen met een usb kabel.

Kan ik mijn keukenverlichting zelf installeren?

We helpen u graag bij het samenstellen van uw keukenverlichting. Het installeren van de keukenverlichting is in veruit de meeste gevallen prima zelf te doen. Al onze producten zijn voorzien van duidelijke en eenvoudige installatie handleidingen, en daarnaast hebben we voor veel gebruikte oplossingen installatie video's. We adviseren u om de verlichting altijd te combineren met de aanbevolen transformator, dimmer en of sensor (indien van toepassing), voor een perfecte werking en een mooi resultaat. Bijpassende producten vindt u op de productpagina bij productcombinaties. De serie LED kastverlichting is Plug & Play, ze zijn namelijk voorzien van connectoren en connectorboxen. Eenvoudig aan te sluiten en te monteren dus!

LED keukenverlichting kopen bij LEDdirect

Goede verlichting in de keuken maakt de keuken praktischer en sfeervoller. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw keukenverlichting. Bel of chat met een van onze LED expert, zij helpen u graag verder. Heeft u uw keuze gemaakt dan wordt uw bestelling de volgende dag geleverd (met uitzondering van zondag), en bestellingen worden vanaf €49,95 gratis bezorgd. Al onze producten hebben standaard een garantie van minimaal 2 jaar.