10% KORTING OP ALLES!   I   BEREIKBAAR VAN: 08:00-21:00u

Betalingsmogelijkheden.

Voor iedereen is een passende betaalmogelijkheid bij LEDdirect. Zo kunt u gebruik maken van iDEAL, Mastercard, Visa, American Express, Bancontact/Mister Cash, Belfius, KBC/CBC, Klarna, PayPal en Cadeaukaarten als VVV, Klus Cadeau en DE Cadeaukaart. En als u de voorkeur geeft aan een handmatige betaling, kunt u dit gemakkelijk doen via een Overboeking. Belangrijk om te vermelden, dat bij LEDdirect voor elk van de betaalmogelijkheden géén extra transactiekosten in rekening worden gebracht.

Bovendien zijn uw gegevens bij LEDdirect veilig en goed beschermd. De webshop beschikt over een gecertificeerde 'Verisign' encrypted verbinding. Dit garandeert een veilig bezoek aan de website. Daarnaast zorgt ons betaalplatform Mollie ervoor, dat u zonder zorgen de online betalingen kunt uitvoeren. Mollie is een een van de grootste betalingsverwerkers binnen Europa met meer dan 130.000 klanten. Deze organisatie verzorgt wereldwijd transacties tussen webshops en financiële instellingen zoals banken en creditcard acquirers. 

Alle opties op een rij.

 

Internetbankieren via iDEAL is een eenvoudige en snelle manier om uw betaling direct uit te voeren. Na het invoeren van de bestelling, wordt u direct doorgestuurd naar de website van iDEAL. In uw scherm krijgt u een drop-down menu met alle aangesloten banken in Nederland. Klik op uw eigen bank, log in en volg de betaalinstructies. De afhandeling van de betaling vindt in de eigen, veilige online omgeving van uw bank plaats. Is de betaling bevestigd? Dan wordt uw bestelling direct in behandeling genomen. 

 

        

Met uw creditcardgegevens van MasterCard, VISA of American Express kunt u eenvoudig en veilig online betalen. Bij het afrekenen van de bestelling wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina. Vul vervolgens uw creditcardnummer en de vervaldatum in. Na de verificatie van uw gegevens door de betreffende Credit Card maatschappij wordt uw bestelling direct in behandeling genomen. Het betaalde bedrag wordt naderhand MasterCard, VISA of American Express van uw rekening afgeschreven.

 

Ben u woonachtig in België? Dan kunt u veilig en eenvoudig uw bestelling afrekenen via Bancontact/Mister Cash. Wanneer u bij het afrekenen kiest voor de Bancontact/Mister Cash-methode opent de app automatisch. Controleer het bedrag dat u te zien krijgt en kies welke bankpas u wilt gebruiken. Bevestig en geef uw pincode in. Na de betaling krijgt u direct een bevestiging en de bestelling wordt in behandeling genomen.


Belfius is een andere betaalmethode voor onze Belgische klanten met een Belfius rekening. Met deze betaalmethode kunt u rechtstreeks een betaling verrichten vanuit Belfius Direct Net of via de App Belfius Mobile. Bij de laatste scant u in de App de getoonde QR-code, waarna de betaling snel is voldaan. De betaling via Belfius wordt direct en veilig verwerkt, waardoor uw bestelling ook meteen kan worden verwerkt in ons logistiek centrum. 

 

Als Belgische klant kunt u ook kiezen voor KBC/CBC als veilige betaalmethode. Vanuit uw eigen vertrouwde online bankomgeving kunt u uw bestelling betalen met MoBilePay via het scannen van de QR-code in de App of de KBC/CBC kaartlezer. Zakelijke klanten kunnen in ons betalingsproces ook inloggen op KBC/CBC-Online for Business om via deze weg de betaling te kunnen afronden. Ook bij de KBC/CBC betaalmethode wordt de betaling veilig en direct uitgevoerd, waardoor uw order bij LEDdirect ook meteen wordt meegenomen in het verwerkingsproces.  

 

Achteraf betalen met Klarna is ook mogelijk! Ontvang eerst je aankoop thuis en betaal het volledige bedrag binnen 14 dagen na verzending rechtstreeks aan Klarna. Er zijn geen kosten aan verbonden, zolang u tijdig aan Klarna betaalt. Van Klarna krijgt u een bevestiging en reminders zodra u (een termijn) moet betalen. Deze ontvangt u per e-mail of, indien u de app op uw telefoon heeft geïnstalleerd, via de Klarna App.

Gebruikt u liever PayPal? Natuurlijk geen enkel probleem! PayPal biedt u tevens ‘PayPal Aankoopbescherming’, zodat u zorgeloos uw betaling uit kunt voeren. U heeft slechts een PayPal-account nodig. Tijdens het aanmaken van het account heeft u al de keuze gemaakt of u PayPal koppelt aan uw bankrekening, creditcard of PayPal-rekening. Bij het afrekenen hoeft u alleen in te loggen met het PayPal-account. Na een succesvolle betaling, wordt uw bestelling direct in behandeling genomen. PayPal is ook eenvoudig te gebruiken via uw mobiel!

 

Bij deze betaalmethode kunt u na het plaatsen van de bestelling, zelf het openstaande orderbedrag van uw eigen bankrekening rechtsreeks overmaken naar de bankrekening van LEDdirect. U ontvangt een e-mail van Mollie (ons betaalplatform), waarin precies wordt uitgelegd hoe u de betaling kunt voltooien. Let op: de verwerking van de betaling duurt bij deze methode 1-3 werkdagen. Om deze reden heeft u de bestelling niet de volgende dag al in huis.

 

Heeft u een VVV Giftcard? Deze kunt u zonder probleem inwisselen bij LEDdirect. Selecteer VVV Giftcard als betaalmethode en vul het kaartnummer en de PIN die op de giftcard staat in. Het bedrag dat (nog) beschibkaar is op de giftcard, wordt hiermee afgeschreven van het te betalen bedrag. Een eventueel resterend bedrag kunt u vervolgens met een andere betaalmethode afrekenen.


         
Ook met de Klus Cadeaukaart, DE Cadeaukaart en Essent Verbeter je huis-cadeaukaart kun je bij LEDdirect (een deel van) de betaling verrichten. Het werkt heel eenvoudig. In het drop-down menu onder de betaalmethode Cadeaukaarten selecteer je DE Cadeaukaart of Klus Cadeau / Essent Cadeaukaart, waarna u veilig naar een pagina wordt geleid op ons betaalplatfom Mollie. U vult daar uw kaartnummer en de PIN code in, die u terugvindt of de cadeaukaart. Soms zit de PIN code onder een kraslaag. Indien het saldo op de cadeaukaart toereikend is, wordt de gehele betaling verricht. Indien er nog een gedeelte van de betaling moet worden voldaan, kan dit via een andere betaalmethode in de checkout van LEDdirect.

 

ICP Levering.

Bedrijven gevestigd buiten Nederland kunnen bij LEDdirect een bestelling plaatsen zonder Nederlandse BTW over het orderbedrag te betalen. U heeft een (niet-Nederlands) BTW-nummer nodig en deze vult u in bij het afrekenen. LEDdirect controleert automatisch het BTW-nummer op geldigheid om een BTW vrije levering te kunnen garanderen. Bij het afrekenen worden de prijzen automatisch aangepast naar de prijs exclusief BTW.

Veilig bestellen bij LEDdirect.

Voor ons staat veiligheid voorop! We doen er alles aan om een veilige shop- en betaalomgeving te creëren, zodat u zonder zorgen een bestelling bij LEDdirect kunt plaatsen. Vooral bij het afrekenen is het van groot belang om veilig te kunnen betalen. Om dit te garanderen maakt LEDdirect gebruik van het betaalplatform Mollie en van meerdere diensten die de veiligheid waarborgen, waaronder Verisign

Verisign LEDdirect beschikt over een gecertificeerde Verisign SSL-verbinding. Dit wil zeggen dat de verbinding tussen uw computer en LEDdirect volledig versleuteld is (encrypted). Het SSL certificaat van LEDdirect is gecontroleerd en geregistreerd bij Verisign. SSL staat voor Secure Socket Layer. Dit is de bekendste versleutelingsmethode op internet. Zowel Chrome als Internet Explorer en Firefox ondersteunen SSL. Deze methode verzorgt een niet te manipuleren en onleesbare verzending van gegevens. Alle gegevens die u van LEDdirect krijgt en alle gegevens die LEDdirect van u ontvangt zijn volledig beschermd tegen potentiële “meekijkers” en dieven. U loopt dus geen enkel risico om onderschept te worden tijdens het bezoeken van onze webshop. Voor meer informatie over het beveiligingscertificaat van LEDdirect kunt u dubbelklikken op het 'slot'-icoon van uw browser (linksbovenin de URL-balk). Dan verschijnt de moedermaatschappij in het linker gedeelte van de browser, namelijk: LEDdirect B.V. Klik op vervolgens op ‘Meer informatie’.