Betalingsmogelijkheden.

Voor iedereen is een passende betaalmogelijkheid bij LEDdirect. Zo kunt u gebruik maken van iDEAL, Mastercard, Visa, American Express, Bancontact/Mister Cash, Klarna, PayPal en via een handmatige overboeking. Bij LEDdirect worden géén extra transactiekosten gerekend voor elk van de betaalmogelijkheden.

Bovendien zijn uw gegevens bij LEDdirect veilig en goed beschermd. De webshop beschikt over een gecertificeerde 'Verisign' encrypted verbinding. Dit garandeert een veilig bezoek aan de website. Daarnaast zorgt 'Buckaroo Online Payment Services' ervoor dat u zonder zorgen de online betaling kunt uitvoeren. Deze organisatie verzorgt wereldwijd transacties tussen webshops en financiële instellingen zoals banken en creditcard acquirers.

Alle opties op een rij.

 

Internetbankieren via iDEAL is een eenvoudige en snelle manier om uw betaling direct uit te voeren. Na het invoeren van de bestelling wordt u direct doorgestuurd naar de website van iDEAL. Log in bij uw bank en volg de betaalinstructies. Betaling bevestigd? De bestelling wordt direct in behandeling genomen en in een veilige omgeving uitgevoerd.

 

Met uw creditcardgegevens van MasterCard, VISA en American Express kunt u eenvoudig en veilig online betalen. Bij het afrekenen van de bestelling wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina. Vul vervolgens uw creditcardnummer en de vervaldatum in. Na de verificatie van uw gegevens wordt de bestelling direct in behandeling genomen. Het bedrag wordt naderhand van uw rekening geschreven.

 

Ben u afkomstig uit België? Dan kunt u veilig en eenvoudig uw bestelling afrekenen via Bancontact/Mister Cash. Wanneer u bij het afrekenen kiest voor de Bancontact/Mister Cash-methode opent de app automatisch. Controleer het bedrag dat u te zien krijgt en kies welke bankpas u wilt gebruiken. Bevestig en geef uw pincode in. Na de betaling krijgt u direct een bevestiging en de bestelling wordt in behandeling genomen.

 

Achteraf betalen met Klarna is ook mogelijk! Ontvang eerst je aankoop thuis en betaal het volledige bedrag binnen 14 dagen na verzending. Er zijn geen kosten aan verbonden zolang u gewoon op tijd betaalt. Van Klarna krijgt u een bevestiging en reminders zodra u (een termijn) moet betalen. Deze ontvangt u per e-mail of, indien u de app op uw telefoon heeft geïnstalleerd, via de Klarna App.

Gebruikt u liever PayPal? Ook dat is mogelijk! PayPal biedt ‘PayPal Aankoopbescherming’ zodat u zorgeloos uw betaling uit kunt voeren. U heeft slechts een PayPal-account nodig. Tijdens het aanmaken van het account heeft u al de keuze gemaakt of u PayPal koppelt aan uw bankrekening, creditcard of PayPal-rekening. Bij het afrekenen hoeft u alleen in te loggen met het PayPal-account. Na een succesvolle betaling, wordt de bestelling in behandeling genomen. Ook eenvoudig te gebruiken via uw mobiel!

 

Dit houdt in dat u na het plaatsen van de bestelling, zelf het openstaande orderbedrag van uw eigen bankrekening overmaakt naar de bankrekening van LEDdirect. U ontvangt een e-mail van Buckaroo (Payment Provider) waarin precies wordt uitgelegd hoe u de betaling kunt voltooien. Let op: de verwerking van de betaling duurt bij deze methode gemiddeld 2 werkdagen. U heeft de bestelling niet de volgende dag al in huis.

Met Payconiq reken je snel en eenvoudig af met je smartphone. Kies Payconiq als betaalmethode en je krijgt een QR-code te zien. Scan deze met de Payconiq app en bevestig je betaling met je pincode of vingerafdruk (of FaceID). Wanneer je winkelt op je smartphone zal je bij het afrekenen via een directe koppeling naar de Payconiq app worden verwezen waar je de betaling kan afronden. Iedereen met een Android of iOS smartphone kan Payconiq gebruiken. Payconiq werkt met alle banken in Nederland en België en is een initiatief van grote Europese banken.

VVV

Heeft u een VVV Giftcard? Deze kunt u ook inwisselen bij LEDdirect. Selecteer VVV Giftcard als betaalmethode en vul het kaartnummer en de PIN die op de giftcard staat in. Het bedrag dat (nog) beschibkaar is op de giftcard, wordt hiermee afgeschreven van het te betalen bedrag. Een eventueel resterend bedrag kunt u vervolgens met een andere betaalmethode afrekenen.

ICP Levering.

Bedrijven gevestigd buiten Nederland kunnen bij LEDdirect een bestelling plaatsen zonder hier Nederlandse BTW over te betalen. U heeft een (niet-Nederlands) BTW-nummer en deze vult u tijdens het afrekenen in. LEDdirect controleert automatisch het BTW-nummer op geldigheid om een BTW vrije levering te kunnen garanderen. Bij het afrekenen worden de prijzen automatisch aangepast naar de prijs exclusief BTW.

Veilig bij LEDdirect.

Het is belangrijk dat u zonder zorgen, veilig LEDdirect kunt bezoeken. Vooral bij het afrekenen is het van belang om veilig te kunnen betalen. Om dit te garanderen maakt LEDdirect gebruik van twee diensten: Verisign en Buckaroo.

Verisign LEDdirect beschikt over een gecertificeerde Versign SSL-verbinding. Dit wil zeggen dat de verbinding tussen uw computer en LEDdirect volledig versleuteld is (encrypted). Het SSL certificaat van LEDdirect is gecontroleerd en geregistreerd bij Verisign. SSL staat voor Secure Socket Layer. Dit is de bekendste versleutelingsmethode op internet. Zowel Chrome als Internet Explorer en Firefox ondersteunen SSL. Deze methode verzorgt een niet te manipuleren en onleesbare verzending van gegevens. Alle gegevens die u van LEDdirect krijgt en alle gegevens die LEDdirect van u ontvangt zijn volledig beschermd tegen “meekijkers” en dieven. U loopt dus geen enkel risico om onderschept te worden tijdens het bezoeken van de webshop. Voor meer informatie over het beveiligingscertificaat van LEDdirect kunt u dubbelklikken op het 'slot'-icoon van uw browser (linksbovenin de URL-balk). Dan verschijnt de moedermaatschappij in het linker gedeelte van de browser, namelijk: Rexx Trading B.V.. Klik op vervolgens op ‘Meer informatie’.


Buckaroo Online Payment regelt wereldwijd de veiligheid van online betalingen voor webshops bij financiële instellingen zoals banken en creditcard acquirers. Het bedrijf voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1) van MasterCard, VISA en American Express. Dit wil zeggen dat Buckaroo geen creditcardgegevens vastlegt zodanig dat er misbruik van gemaakt kan worden door derden. In geval van misbruik, zal Buckaroo dit te allen tijde melden aan de daarvoor bevoegde justitionele instantie. Buckaroo wordt meerdere keren per jaar gecontroleerd op de eisen van PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt het bedrijf jaarlijks geaudit door een externe partij die daartoe bevoegd is. Alleen als aan alle eisen voldaan is, wordt het Certificate of Compliance verstrekt. Mocht er sprake zijn van een onterechte incasso of een geschil met betrekking tot een online betaling, dan kunt u dit altijd melden. Ga dan naar de website van Buckaroo klik op het tabblad ‘Consument’. Buckaroo geeft de melding direct door aan LEDdirect.

Buckaroo Online Payment Services bv

www.buckaroo.nl

Postbus 40222
3504 AA Utrecht
The Netherlands
Tel: +31 (0)88 0100 400
E-mail: [email protected]