LED Spots

Bij ons vindt u alles op het gebied van LED spots. U vindt hier onder andere lichtbronnen om in een led spot te plaatsen, bijvoorbeeld met een GU10 (230V) of GU5.3 (12V) fitting, maar ook diverse andere soorten spotlampen. Selecteer hieronder de juiste fitting om naar de juiste lamp te gaan. Vervang uw huidige spotjes door LED en bespaar direct energie.

Lees meer
led spot zwart opbouw

LED spots dimbaar.

Het assortiment van LEDdirect biedt een grote hoeveelheid dimbare LED spots. We testen al onze lampen en dimmers uitvoerig op elkaar. Bij elke dimpare spot geven we dan ook een passend dimadvies. Op de productpagina van iedere lichtbron staan de mogelijkheden om te dimmen uitgewerkt onder "aanbevolen productcombinaties". Hier staat ook precies welke aanvullende producten nodig zijn, hoeveel lampen u tegelijkertijd kunt dimmen en andere handige informatie. Zo kunt u in één klik alle benodigdheden voor dimbare spots bestellen.

Lampjes voor spotjes.

Spotjes is een ruim begrip. Op deze pagina tonen wij de lichtbronnen die ook wel als "spotje" worden aangeduidt, oftwel de lampjes voor ín de armaturen. Bent u niet op zoek naar de lichtbron, maar juist naar een mooi design armatuur voor (bijvoorbeeld spots om in te bouwen) Kijk dan bij onze armaturen. We bieden diverse soorten lampen aan waarmee iedere verlichtingswens gerealiseerd kan worden. Zoals onze LED inbouwspots, die u goed toe kunt passen bij een beperkte inbouwhoogte tot 20mm. Kortom, voor elke situatie kunt u de juiste ledspot vinden bij LEDdirect. En komt u er niet uit? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze LED experts. Zij voorzien u graag van deskundig advies!

Bent u op zoek naar spots voor in de tuin? Dan vindt u wellicht wat u zoekt op onze pagina met al onze grondspots.