LED Spots

Bij ons vindt u alles op het gebied van LED spots. U vindt hier onder andere lichtbronnen om in een led spot te plaatsen, bijvoorbeeld met een GU10 (230V) of GU5.3 (12V) fitting, maar ook diverse andere soorten spotlampen. Selecteer hieronder de juiste fitting om naar de juiste LED spots te gaan.

 

LED Spots

LED spots dimbaar.

Het assortiment van LEDdirect biedt een grote hoeveelheid dimbare LED spots. We testen al deze lampen en geven daar passend dimadvies bij. Op de productpagina van iedere lichtbron staan de mogelijkheden om te dimmen uitgewerkt onder "aanbevolen productcombinaties". Hier staat ook precies bij welke aanvullende producten nodig zijn, hoeveel lampen u tegelijkertijd kunt dimmen en andere aanvullende informatie. 

Spot om in te bouwen.

Bent u niet alleen op zoek naar de lichtbron, maar ook naar een mooi design armatuur voor uw LED spots? Kijk dan bij onze armaturen. We bieden diverse soorten lampen aan waarmee iedere verlichtingswens gerealiseerd kan worden. Zoals onze LED inbouwspots, die u goed toe kunt passen bij een beperkte inbouwhoogte tot 50mm. Kortom, voor elke situatie kunt u de juiste spot vinden bij LEDdirect. En komt u er niet uit? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze LED experts. Zij voorzien u graag van deskundig advies!