LED Spots

Bij ons vindt u een groot assortiment Yphix LED spots. U vindt hier onder andere LED spots met een GU10 (230V) of GU5.3 (12V) fitting, maar ook diverse andere soorten. Veelal perfect in te zetten als dimbare LED spots in combinatie met een LED dimmer. De spots zijn kwalitatief hoogwaardig en gaan daardoor lang mee. 

Kies de juiste fitting en vind een LED spot die past bij uw armatuur en ruimte!

Niet alleen op zoek naar een lichtbron, maar ook naar een armatuur? Bekijk dan al onze armaturen.

LED Spots

Diverse soorten LED spots.

Door de lange levensduur (tot 30.000 branduren) en de grote besparing op uw energiekosten zijn onze LED spots niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U verdient uw investering daardoor snel terug. 

LED spots dimbaar.

Het assortiment van LEDdirect biedt een grote hoeveelheid dimbare LED spots. We testen al deze lampen en geven daar passend dimadvies bij. Op de productpagina van iedere lichtbron staan de mogelijkheden om te dimmen uitgewerkt. Hier staat ook precies bij welke aanvullende producten nodig zijn, hoeveel lampen u tegelijkertijd kunt dimmen en andere aanvullende informatie. 

Ook nog een armatuur nodig?

Bent u niet alleen op zoek naar de lichtbron, maar ook naar een mooi design armatuur voor uw Yphix LED spots? Kijk dan bij onze armaturen. We bieden diverse soorten lampen aan waarmee iedere verlichtingswens gerealiseerd kan worden. 

Bent u op zoek naar inbouwspots en heeft u een beperkte inbouwhoogte tot 50mm? Dan zijn LED inbouwspots een perfecte oplossing voor uw situatie.