Woonkamerverlichting

Bij uw woonkamerverlichting bent u op zoek naar de juiste balans tussen sfeervol licht en praktisch licht. Gedimd licht voor 's avonds of juist wat feller voor overdag. Met de veelzijdige LED verlichting van LEDdirect heeft u in een handomdraai de gewenste sfeer! U vindt in ons assortiment dimbare LED lampen, inbouwspots, LED strips en LED dimmers. Maar ook alles voor slimme woonkamerverlichting.

Lees meer

Spots in de woonkamer, een mooie verlichtingsoplossing voor zowel sfeerverlichting, accentverlichting én hoofdverlichting in de woonkamer. Afhankelijk van uw plafond kunt u spots in de woonkamer inbouwen. Gebruik hiervoor ons brede assortiment aan inbouwspots, of LED inbouwspots als u slechts een beperkte inbouwhoogte heeft. Heeft u helemaal geen inbouwmogelijkheid? Kies dan voor onze mooie en strakke opbouwspots, ook een sierraad in elke woonkamer, en door de kantelbare spots ideaal om een gedeelte van de woonkamer gericht aan te lichten.

Voor sfeerverlichting in de woonkamer bieden wij een veelzijding assortiment. Uiteraard kunt u een mooie sfeerlamp voorzien van een mooie, grote filamentlamp, om zo een karaktervolle lichtbron aan uw armatuur toe te voegen. Neem dan een lamp met een warme lichttemperatuur zoals 2700K (of lager). Uiteraard kunt u uw led verlichting in de woonkamer ook dimmen met onze led dimmers om zo extra sfeervol licht te creëren. Maar u kunt een mooie koof, plint of een ander verdiept gedeelte van uw woonkamer natuurlijk ook van LED Strips voorzien om de huiskamer van extra sfeerverlichting te voorzien. Daarnaast kunt u met onze slimme verlichting natuurlijk ook alle kanten op. Mogelijkheden te over bij LEDdirect om uw woonkamer sfeervol te verlichten.

Huiskamer verlichting.

Verlichting in de woonkamer is niet alleen praktisch maar het is ook nog mooi. Met de goede verlichting op de juiste plekken kunt u uw kamer optisch vergroten, verkleinen en van meer sfeer en warmte voorzien. De meest gemaakte fout is de gedachte dat LED geen warmte uitstraalt door de heldere kleur. LED verlichting is in diverse kleuren te krijgen en er kan eenvoudig een LED dimmer op geïnstalleerd worden, hierdoor kan toch de benodigde sfeer gecreëerd worden. Voordeel is ook dat de LED lampen zelf veel minder warm worden en daarom veiliger zijn voor het gebruik in huis. Lees ook onze tips en inspiratie voor woonkamerlampen van onze LED experts.

LEDdirect biedt een ruim assortiment aan verlichting die geschikt is voor uw huis. Hieronder vindt u een volledig overzicht van onze binnenverlichting:

Badkamerverlichting Keukenverlichting Slaapkamerverlichting
Garageverlichting Kantoorverlichting Plafondlampen
Smart Home LED kastverlichting LED spiegelverlichting
LED trapverlichting Draadloze LED verlichting Wandlampen