LED Lampen

Hieronder vindt u het ruime assortiment LED lampen. De LED lampen van LEDdirect zijn uitgerust met de beste LED chips en drivers van gerenommeerde A-merken, welke garant staan voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Wilt u LED lampen kopen om uw huidige lichtbronnen in en om het huis perfect te kunnen vervangen en waarbij u direct veel bespaart op uw energierekening? Selecteer hieronder de juiste categorie ledlamp die u zoekt.

LED Lampen

De Nr.1 LED lampen webshop.

LEDdirect biedt voor bijna iedere type lamp een LED lamp als vervanger. Op het moment dat u overstapt op LED verlichting begint u direct met het besparen van energie. Die besparing kan oplopen tot wel 90%! De Yphix lampen zijn van uitstekende kwaliteit en worden verkocht tegen een scherpe prijs. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren, waaronder extra sfeervol licht (2200K), extra warm wit (2750K), warm wit (3000K) en wit (4000K). Ook zijn LED lampen in een dimbare variant verkrijgbaar.

LED lampen kopen.

Het is niet altijd even eenvoudig om de juiste LED lamp voor uw specifieke situatie uit te kiezen. Kunt u hulp gebruiken bij uw keuze, of wilt u vrijblijvend advies, neem dan per telefoon, mail of chat contact op met één van onze vele LED specialisten!

Dimmen van LED lampen.

De dimbare Yphix LED lampen zijn uitstekend dimbaar met de aanbevolen dimmer die in de LEDshop bij de dimbare lampen adviseren. In de omschrijving vindt u ook advies over het maximaal aan te sluiten lampen per dimmer. LEDdirect raadt u aan dit advies te volgen, zodat u kunt genieten van de meest ideale dimprestaties.