LED Lampen

Hieronder vindt u het ruime assortiment LED lampen. De LED lampen van LEDdirect zijn uitgerust met de beste LED chips en drivers van gerenommeerde A-merken, welke garant staan voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Wilt u LED lampen kopen om uw huidige lichtbronnen in en om het huis perfect te kunnen vervangen en waarbij u direct veel bespaart op uw energierekening? Selecteer hieronder de juiste categorie LEDlamp die u zoekt.

Lees meer

LED lampen zijn beschikbaar voor diverse soorten fittingen. Selecteer hierboven gemakkelijk de fitting waarvoor u een lichtbron zoekt om het volledige assortiment lampen voor die fitting te bekijken. Bent u specifiek op zoek naar een bepaald type lamp? Bekijk dan hieronder wat andere mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een specifiek type lamp, zoals een filament lamp, PAR of AR lamp? Of bent u juist op zoek naar een lichtbron op 12V? Ook hiervoor vindt u opties bij LEDdirect. Selecteer het gewenste type lamp hierboven om alle mogelijkheden te bekijken. 

LEDdirect beschikt ook over een ruim assortiment aan LED spots. Wanneer u een spot lamp wilt vervangen voor een LED variant, zijn er nog verschillende mogelijkheden wat fitting en type lamp betreft. Bekijk in het armatuur of op de oude lamp welke u precies nodig heeft.

De Nr.1 LEDlamp webshop.

LEDdirect biedt voor bijna iedere type lamp een LEDlamp als vervanger. Op het moment dat u overstapt op LED begint u direct met het besparen van energie. Die besparing kan oplopen tot wel 90%! Al onze lampen zijn van uitstekende kwaliteit en worden verkocht tegen een scherpe prijs. Onze LED lichtbronnen verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren, waaronder extra sfeervol licht (2200K), extra warm wit (2750K), warm wit (3000K) en wit (4000K). Gebruik hiervoor de "lichtkleur in Kelvin" filter aan de linkerzijde. Ook zijn er talrijke dimbare LED lampen verkrijgbaar.

LED lampen kopen.

Het is niet altijd even eenvoudig om de juiste LED lamp voor uw specifieke situatie uit te kiezen. Kunt u hulp gebruiken bij uw keuze, of wilt u vrijblijvend advies, neem dan per telefoon, mail of chat contact op met één van onze vele LED specialisten! Veel van onze producten zijn van het Nederlandse kwaliteitsmerk Yphix. Hiermee bent u sowieso gegarandeerd van een hoogwaardige lichtbron, welke u ook kiest.

Dimmen van LED lampen.

De dimbare LED lampen zijn uitstekend dimbaar met de aanbevolen dimmer die in de LEDshop bij de dimbare lampen adviseren. In de productomschrijving vindt u ook advies over het maximaal aan te sluiten lampen per dimmer. LEDdirect raadt u aan dit advies te volgen, zodat u kunt genieten van de meest ideale dimprestaties. Heeft u last van flikkerende LED lampen bij het dimmen? Lees dan het advies van onze LED experts over knipperende verlichting. Heeft u nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder met al uw vragen over LED verlichting.