Trimless inbouwspots

Creëer met trimless inbouwspots een stijlvolle en luxe uitstraling in elke ruimte! Deze trimless inbouwspots van Yphix zijn mooi afgewerkt met een matte coating en zijn van volledig aluminium. Uitermate geschikt voor toepassingen in de woonkamer, hal, inloopkast en keuken. Maar ook voor in showrooms, winkels en hotel lobby’s zijn het echte eyecatchers. 

4 producten

WEEK DEAL Inbouwspot Verona rond wit kantelbaar trimless verzonken
Inbouwspot Verona rond wit kantelbaar trimless verzonken
 • Inbouwspot rond, trimless en verzonken
 • Wit RAL 9003
 • Kantelbaar
Aanbiedingsprijs € 10,79 € 8,92 Normale prijs € 17,99 € 14,87
WEEK DEAL Inbouwspot Venezia AR111 rond wit kantelbaar trimless verzonken
Inbouwspot Venezia AR111 rond wit kantelbaar trimless verzonken
 • GU10 fitting
 • Afmeting: Ø 153m x 45mm
 • Trimless afwerking
Aanbiedingsprijs € 25,19 € 20,82 Normale prijs € 27,99 € 23,13
WEEK DEAL Inbouwspot Venezia vierkant wit kantelbaar, trimless en verzonken
Inbouwspot Venezia vierkant wit kantelbaar, trimless en verzonken
 • GU10 fitting
 • Afmeting: 153mm x 153mm
 • Inbouwhoogte: 45mm
Aanbiedingsprijs € 19,59 € 16,19 Normale prijs € 27,95 € 23,10
WEEK DEAL Inbouwspot Verona vierkant wit kantelbaar trimless verzonken
Inbouwspot Verona vierkant wit kantelbaar trimless verzonken
 • GU5.3 en GU10 fitting
 • Afmeting: 93mm x 93mm
 • Inbouwhoogte: 40mm
Aanbiedingsprijs € 14,39 € 11,89 Normale prijs € 17,99 € 14,87

4 producten

Trimless spots GU10 of GU5.3.

Trimless spots worden ook wel trim-less, randloos, naadloos of stucspot genoemd. Ze hebben een extra rand met gaatjes, waar overheen wordt gestuct. De spots worden als het ware een geheel met de ruimte en geven hierdoor de luxe uitstraling. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in het vierkant en rond en zijn geschikt voor verschillende fittingen en type lampen.

Type lampen: Fitting:
AR111

GU10 Ø111

Lampen met een diameter van 50mm

GU5.3 Ø50

Door de stucrand kunt u de inbouwspots eenvoudig plaatsen en is een strakke afwerking gegarandeerd. De vierkante en ronde trimless spots zijn voorzien van een uitneembare binnenring. Dit maakt het plaatsen en verwisselen van de LED verlichting heel eenvoudig, zonder beschadigingen aan uw mooi gestuukte plafond.

Trimless spots: goed om te weten.

Naadloze spots zien we steeds vaker in luxe woningen en grote villa’s. Ze worden gebruikt voor in de keuken, hal, woonkamer en slaapkamer. U kunt ook uw woonruimte omtoveren met prachtige luxe randloze spotjes!

Als u gaat verbouwen is het ook belangrijk om stil te staan bij waar u spotjes wilt gaan plaatsen. Als u hier vóór de verbouwing over nadenkt, door bijvoorbeeld een lichtplan te maken, heeft u draden en gaten op precies de juiste plekken!

Vooral bij trimless spots is dit extra belangrijk, omdat ze in het plafond gestuukt moeten worden. Heeft u al uw plafond gestuct en wilt u toch een trimless spot plaatsen? Dat kan, maar dan moet u het plafond later weer bijwerken om de lamp mooi af te werken.

Vervangen trimless inbouwspot.

Aangezien een trimless spot vast in het plafond zit, wilt u bij het verwisselen van de lamp het plafond niet beschadigen. Daar hebben we uiteraard iets op bedacht. Onze trimless inbouwspots hebben een uitneembare binnenring, waarmee u dus makkelijk bij de LED lamp kan. Ideaal en een duurzame oplossing!