Trimless inbouwspots

Creëer met trimless inbouwspots een stijlvolle en luxe uitstraling in elke ruimte! Deze trimless inbouwspots van Yphix zijn mooi afgewerkt met een matte coating en zijn van volledig aluminium. Uitermate geschikt voor toepassingen in de woonkamer, hal, inloopkast en keuken. Maar ook voor in showrooms, winkels en hotel lobby’s zijn het echte eyecatchers. In combinatie met Yphix LED lampen bent u zeker van top kwaliteit met een lange levensduur. Wilt u variëren in lichtsterkte en zo elke sfeer kunnen creëren? Met dimbare LED lampen en LED dimmer is het mogelijk!

Trimless inbouwspots

4 producten

Inbouwspot Verona rond wit kantelbaar trimless verzonken
Inbouwspot Verona rond wit kantelbaar trimless verzonken
 • Inbouwspot rond, trimless en verzonken
 • Wit RAL 9003
 • Kantelbaar
€ 17,99 € 14,87
Inbouwspot Verona vierkant wit kantelbaar trimless verzonken
Inbouwspot Verona vierkant wit kantelbaar trimless verzonken
 • GU5.3 en GU10 fitting
 • Afmeting: 93mm x 93mm
 • Inbouwhoogte: 40mm
€ 17,99 € 14,87
Inbouwspot Venezia AR111 rond wit kantelbaar trimless verzonken
Inbouwspot Venezia AR111 rond wit kantelbaar trimless verzonken
 • GU10 fitting
 • Afmeting: Ø 153m x 45mm
 • Trimless afwerking
€ 27,99 € 23,13
Inbouwspot Venezia vierkant wit kantelbaar, trimless en verzonken
Inbouwspot Venezia vierkant wit kantelbaar, trimless en verzonken
 • GU10 fitting
 • Afmeting: 153mm x 153mm
 • Inbouwhoogte: 45mm
€ 27,99 € 23,13

4 producten

Wat zijn trimless inbouwspots.

Trimless spots worden ook wel trim-less, randloos, naadloos of stucspot genoemd. Ze hebben een extra rand met gaatjes, waar overheen wordt gestuukt. De spots worden als het ware een geheel met de ruimte en geven hierdoor de luxe uitstraling. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in het vierkant en rond en zijn geschikt voor verschillende fittingen en type lampen.

Type lampen: Fitting:
AR111

GU10 Ø111

Lampen met een diameter van 50mm

GU5.3 Ø50

Inbouwspot stucen.

Door de stucrand kunt u de inbouwspots eenvoudig plaatsen en is een strakke afwerking gegarandeerd. De vierkante en ronde trimless spots zijn voorzien van een uitneembare binnenring. Dit maakt het plaatsen en verwisselen van de LED verlichting heel eenvoudig, zonder beschadigingen aan uw mooi gestuukte plafond.

Wat u moet weten over trimless inbouwspots.

Een trimless inbouwspot zien we steeds vaker in luxe woningen en grote villa’s. Ze worden gebruikt voor in de keuken, hal, woonkamer en slaapkamer. U kunt ook uw woonruimte omtoveren met prachtige luxe spots!

Als u gaat verbouwen is het ook belangrijk om stil te staan bij waar u spotjes wilt gaan plaatsen. Als u hier voor de verbouwing over nadenkt zit u later niet met al getrokken draden en gaten op de plekken waar u eigenlijk geen spots wilt hebben!

Vooral bij trimless spots is dit extra belangrijk, omdat ze in het plafond gestuukt moeten worden. Heeft u al uw plafond gestuukt en wilt u toch een trimless spot plaatsen? Dat kan, maar dan moet u het plafond later weer bijwerken.

Lamp vervangen trimless inbouwspot.

Aangezien een trimless spot vast in het plafond zit, wilt u bij het verwisselen van de lamp het plafond niet beschadigen. Onze trimless inbouwspots hebben een uitneembare binnenring, waarmee u dus makkelijk bij de LED lamp kan. Ideaal!