Vlonder spots

Wilt u spots in uw houten vlonders inbouwen van uw terras of veranda? Hiervoor hebben we speciale vlonder spots in ons assortiment die hier uitermate voor geschikt zijn. Waterbestendig, robuust en voorzien van klemmen waardoor ze eenvoudig in een ronde opening in uw houten vlonderplank geklemd kunnen worden. Met vlonderspotjes maakt u uw terras helemaal af!

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vlonderverlichting maakt het af.

Heeft u een vlonder in uw tuin of op uw terras, of een veranda met daaronder een vloer van vlonderplanken? Vlonderverlichting kan dan de finishing touch zijn om het geheel net wat meer onderscheidend te maken. Vlonderverlichting kan functioneel zijn, zo kunnen ze het pad verlichten of richting van het pad aangeven in het donker. Zeker als er ergens een trapje in de vlonder zit, kan het handig zijn om dit met verlichting aan te duiden. Vlonderverlichting kan echter ook als sfeerverlichting worden gebruikt. Bijvoorbeeld door ze aan de rand van een vlonder te plaatsen, waarbij ze precies de overhangende planten van onder aanlichten. Een prachtig gezicht.

Grondspot voor veranda.

Onder een veranda wordt vaak een vloer van houten vloenderplanken geplaatst. Wilt u mooie accentverlichting aanbrengen met kleine grondspotjes in deze verandavloer, dan heeft LEDdirect een oplossing voor u met onze kleine grondspots, voorzien van klemveren. Indien u op het juiste formaat een rond gat in uw vlonderplank zaagt kunt u deze veranda grondspots daar eenvoudig inklemmen. Hiermee kunt u uw veranda extra stijlvol maken. Overigens hebben wij ook inbouwspots voor veranda's in ons assortiment..