10% KORTING OP ALLES!   I   BEREIKBAAR VAN: 08.00-21.00u

Vlonder spots

Bekijk hier onze kwalitatief hoogwaardige vlonder spots. Verkrijgbaar met geïntegreerde LED, perfect dimbaar en gemaakt van mooie materialen. En ook nog eens eenvoudig te installeren.

Lees meer...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wilt u spots in uw houten vlonders inbouwen van uw terras of veranda? Hiervoor hebben we speciale vlonder spots in ons assortiment die hier uitermate voor geschikt zijn. Waterbestendig, robuust en voorzien van klemmen waardoor ze eenvoudig in een ronde opening in uw houten vlonderplank geklemd kunnen worden. Met vlonderspotjes maakt u uw terras helemaal af!

Lees meer

Vlonderverlichting maakt het af.

Heeft u een vlonder in uw tuin of op uw terras, of een veranda met daaronder een vloer van vlonderplanken? Vlonderverlichting kan dan de finishing touch zijn om het geheel net wat meer onderscheidend te maken. Vlonderverlichting kan functioneel zijn, zo kunnen ze het pad verlichten of richting van het pad aangeven in het donker. Zeker als er ergens een trapje in de vlonder zit, kan het handig zijn om dit met verlichting aan te duiden. Vlonderverlichting kan echter ook als sfeerverlichting worden gebruikt. Bijvoorbeeld door ze aan de rand van een vlonder te plaatsen, waarbij ze precies de overhangende planten van onder aanlichten. Een prachtig gezicht.

Vlonderspot voor veranda.

Onder een veranda wordt vaak een vloer van houten vloenderplanken geplaatst. Wilt u mooie accentverlichting aanbrengen met kleine grondspotjes in deze verandavloer, dan heeft LEDdirect een oplossing voor u met onze kleine grondspots, voorzien van klemveren. Indien u op het juiste formaat een rond gat in uw vlonderplank zaagt kunt u deze veranda grondspots daar eenvoudig inklemmen. Hiermee kunt u uw veranda extra stijlvol maken. Overigens hebben wij ook inbouwspots en IP65 LED inbouwspots voor veranda's in ons assortiment.

Naast spots voor in de veranda biedt LEDdirect een ruim assortiment aan buitenverlichting. Laat u inspireren:

LED breedstralers LED breedstralers met bewegingssensor LED strips buiten
IP65 inbouwspots Plafondlampen spatwaterdicht IP44 inbouwspots
TL armaturen Tuinverlichting Staande buitenlampen
Wandlampen Prikspots Grondspots
Vlonder spots Bewegingsmelder buiten Kabelverbinders