10% KORTING OP ALLES!   I   BEREIKBAAR VAN: 08.00-21.00u

Direct besparen met LED.

Welkom bij LEDdirect! Samen met ENGIE werken wij aan een duurzame toekomst voor de wereld en voor u! Met LED verlichting bespaart u namelijk direct op uw energiekosten. Iedere dag weer. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Een win-win situatie dus!


Met ENGIE 10% korting op LED verlichting!
Wilt u direct besparen op uw energieverbruik? Vervang dan uw bestaande conventionele lampen voor een bijvoorbeeld een E27 LED lamp, een GU10 LED lamp of een E14 LED lamp. Daarmee bespaart u al snel 70% op uw energiekosten voor verlichting. En met de huidige energieprijzen is de terugverdientijd ook nog eens een stuk korter geworden. Alles daarna is pure besparing!

Voor iedere binnen- en buiten ruimte is een grote variatie aan LED verlichting en bijbehorende armaturen beschikbaar. Kijkt u rustig rond in onze webshop welke optie voor u het beste en mooiste resultaat geeft voor uw specifieke wensen. 

Gebruik tijdens het bestellen uw unieke ENGIE kortingscode, die Engie met u heeft gedeeld en ontvang 10% korting op uw gehele bestelling van LED verlichting. Deze actie is speciaal voor ENGIE klanten.

 

Vragen of meer informatie
Het vervangen van traditionele verlichting voor een LED variant is heel gemakkelijk. In veel gevallen is het de oude lamp eruit en een nieuwe LED lamp erin. Heeft u toch een vraag of wilt u persoonlijk advies voor uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact op met onze LED experts! Heeft u uw keuze al gemaakt? Bestel dan gelijk uw LED verlichting in onze webshop en start de volgende dag met besparen.


Energiebesparing. Meer dan LED

Overgaan op LED is een mooie stap, maar u kunt meer doen om uw energieverbruik en -kosten te verlagen. Wilt u hier advies over of heeft u een andere vraag over energie? Neem dan contact op met de Klantenservice van ENGIE.