Direct besparen met LED.

Welkom bij LEDdirect! Samen met ENGIE werken wij aan een duurzame toekomst voor de wereld én voor u. Met LED verlichting bespaart u direct op uw energielasten. Iedere dag weer. En dat is niet alleen goed voor het milieu, u verlaagt ook uw energiekosten. Win-win dus, voor u en voor de wereld. LED verlichting waarmee u energie bespaart, levert LEDdirect met kennis en passie voor service. Persoonlijk advies is daarbij erg belangrijk. Verlichting is namelijk maatwerk.

Direct profiteren als ENGIE klant? Gebruik tijdens het bestellen de kortingscode ELLD2B8A en ontvang bij bestelling van vier lampen met fitting (zie LED lampen, smart verlichting en voordeelverpakkingen uitgezonderd) de vierde lamp gratis!

Heeft u uw keuze al gemaakt? Dan kunt u uw lampen natuurlijk ook direct in onze webshop bestellen. Heeft u eerst nog hulp of advies nodig? Neem dan gerust contact op met onze LED experts!

Deze actie loop tot en met 31 augustus 2021.

Energiebesparing: meer dan LED.

Overgaan op LED is een mooie stap, maar u kunt meer doen om uw energieverbruik en -kosten te verlagen. Wilt u hier advies over of heeft u een andere vraag over energie? Bel dan de energieadviseurs van ENGIE via 088 444 6650.