10% KORTING OP ALLES - KORTING 10-DAAGSE

Direct besparen met LED.

Welkom bij LEDdirect! Samen met ENGIE werken wij aan een duurzame toekomst voor de wereld en voor u als ondernemer. Met LED verlichting bespaart u namelijk direct op uw energiekosten. Iedere dag weer. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Een win-win situatie dus!


Met ENGIE 10% korting op LED verlichting!

Wilt u direct besparen op uw energieverbruik? Vervang dan uw bestaande conventionele lampen voor een LED variant. Daarmee bespaart u al snel 70% op uw energiekosten voor verlichting. En met de huidige energieprijzen is de terugverdientijd ook nog eens een stuk korter geworden. Alles daarna is pure besparing!

Voor iedere binnen- en buitenruimte is een grote variatie aan LED binnenverlichting en LED buitenverlichting beschikbaar. Kijkt u rustig rond in onze webshop welke optie voor u het beste en mooiste resultaat geeft voor uw specifieke wensen. 

Daarnaast biedt LEDdirect een ruim assortiment aan LED TL buizen, LED TL armaturen en LED panelen. Hiermee verduurzaamt u bijvoorbeeld uw kantoor of bedrijfspand in een handomdraai.

Gebruik tijdens het bestellen uw unieke ENGIE kortingscode, die ENGIE met u heeft gedeeld en ontvang 10% korting op uw gehele bestelling van LED verlichting. Deze actie is speciaal voor ENGIE klanten.

 

Vragen of meer informatie
Bedrijfsverlichting is vaak maatwerk. Persoonlijk advies is daarbij erg belangrijk. Heeft u nog vragen of wilt u graag een goed advies? Neem dan gerust contact op met onze LED experts! Heeft u uw keuze al gemaakt? Bestel dan gelijk uw gewenste LED verlichting en LED armaturen in onze webshop. U kunt de volgende dag al beginnen met besparen.


Energiebesparing. Meer dan LED

Overgaan op LED is een mooie stap, maar u kunt nog veel meer doen om uw energieverbruik en -kosten te verlagen. Wilt u hier advies over of heeft u een andere vraag over energie? Neem dan contact op met de Ondernemersdesk van ENGIE.