Direct besparen met LED.

Welkom bij LEDdirect! Samen met ENGIE werken wij aan een duurzame toekomst voor de wereld en voor jou als ondernemer. Met LED verlichting bespaar je namelijk direct op je energiekosten. Iedere dag weer. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Win-win dus!


Elke 4e lamp gratis
Nu elke 4e LED lamp gratis! Wil jij direct besparen op energie voor jouw bedrijfspand? Vervang dan je bestaande lampen voor LED. Daarmee bespaar je maar liefst 65% op je energiekosten. Gebruik tijdens het bestellen de kortingscode ELLD2B8A en ontvang elke 4e LED lamp gratis. Deze actie is speciaal voor ENGIE klanten.

Deze actie loopt t/m december 2022.

Vragen of meer informatie
Verlichting is maatwerk. Persoonlijk advies is daarbij erg belangrijk. Heb je nog vragen of wil je graag advies? Neem dan gerust contact op met onze LED experts! Heb je je keuze al gemaakt? Bestel dan gelijk jouw TL buizen of -armaturen in onze webshop.


Energiebesparing. Meer dan LED

Overgaan op LED is een mooie stap, maar je kunt meer doen om jouw energieverbruik en -kosten te verlagen. Wil je hier advies over of heb je een andere vraag over energie? Bel dan de energieadviseurs van ENGIE via 088 444 6650.

 

 

Advies op maat.

Heeft u hulp of advies nodig? Bij LEDdirect kunt u ook zoeken per ruimte waar u de LED verlichting voor gaat gebruiken, of u kunt een keuze maken tussen binnenverlichting of buitenverlichting. Zo helpen wij u alvast een stap in de goede richting.

  • Voor 23.59u besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 49,95
  • Achteraf of op rekening betalen
  • 2 - 5 jaar garantie 
  • Gratis LED advies
  • Duurzame verzending 
Neem contact op