10% KORTING OP ALLES - KORTING 10-DAAGSE

WiZ lampen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kies voor WiZ lampen wanneer u op zoek bent naar gemakkelijke slimme verlichting, zónder hub! Koppel de verlichting door middel van uw wifinetwerk aan de (gratis) WiZ app en u bent klaar om de verlichting te gebruiken. Breid de besturingsmogelijkheden van uw WiZ verlichting uit met een bewegingssensor of afstandsbediening. Zo heeft u voor iedere ruimte de gewenste bediening.

Lees meer

WiZ Connected: slimme wifi verlichting.

De slimme lampen van WiZ zijn ideaal wanneer u op een gemakkelijke manier slimme verlichting wil installeren. De lampen zijn namelijk simpelweg via uw eigen wifinetwerk te koppelen aan de (gratis) WiZ app op uw smartphone. Zo kunt u, zonder hub of andere extra benodigdheden, snel en gemakkelijk aan de slag met slimme verlichting!

De mogelijkheden van WiZ lampen.

Met de WiZ lampen en bijbehorende app heeft u vele mogelijkheden wat betreft het instellen en bedienen ervan. Zo kunt u veel verschillende (kleur)scenes instellen, maar kunt u ook verschillende automatische routines activeren. Denk hierbij aan het aan- en uitzetten van verlichting op bepaalde tijdstippen. Ideaal voor wanneer u van huis bent of niet graag in het donker thuis komt!

Na het koppelen van de lampen aan de app terwijl u op uw wifinetwerk zit, is het niet noodzakelijk om gekoppeld te zijn aan het wifinetwerk wanneer u de lampen wil bedienen. Zo kunt u onderweg naar huis alvast de lampen inschakelen, maar blijft het besturen van de verlichting ook mogelijk wanneer de wifi wegvalt.