Tint slimme verlichting: altijd de juiste sfeer in huis.

Tint slimme verlichting in huis

Klaar om slimmer gebruik te maken van uw verlichting? Om met een druk op de knop de sfeer aan te passen aan de activiteit of stemming van het moment? Met slimme verlichting haalt u zo veel nieuwe mogelijkheden in huis, zonder een meter extra kabel aan te leggen. Met slimme verlichting kunt u eindelijk de verlichting aanpassen aan dat wat u op het moment aan het doen bent. We ontwaken, starten op en werken in ons huis. We vieren feest, ontspannen, genieten en willen rustig slapen. Om de volgende dag weer fris wakker te worden. Al die momenten kunt u nog fijner beleven met het juiste licht op het juiste moment.

Slimme verlichting kan op afstand (draadloos) bediend of geautomatiseerd worden. Bijvoorbeeld met een afstandsbediening. Of met een telefoon, app of uw stem. Of geheel automatisch door beweging of tijdstip. En dat biedt vele voordelen. Niet alleen het gemak en precies de juiste sfeer in huis. Maar zo bespaart u ook meer energie, en creëert u veiligheid.

tint, Duitse kwaliteit slimme lampen.

Met tint biedt LEDdirect een verzameling producten voor slimme verlichting, voor iedere ruimte in huis. Altijd het juiste licht met 16 miljoen kleuren, warm wit licht voor ontspannen, koel werklicht of feestverlichting - met tint stemt u het licht af op uw persoonlijke behoeften en activiteiten. Met één druk op de knop kunt u eenvoudig kiezen tussen verschillende lichtkleuren of vooraf ingestelde lichtscènes. tint lampen kunnen individueel worden geselecteerd op basis of worden gegroepeerd. Zo kunt u bijvoorbeeld alle slimme lampen in de woonkamer met slechts één klik dimmen.

Snel en simpel slim met tint.

Met de tint afstandsbediening was het aanleggen van een slim verlichtingsysteem nog nooit zo makkelijk. Het is zo simpel als het indraaien van de lampen en de batterijen in de afstandsbediening doen en klaar! Vanaf dat moment kunt u de gewenste lichtkleuren selecteren, lampen groeperen, dimmen en natuurlijk aan- en uitschakelen. Zo heeft u een draadloos, slim verlichtingsysteem in een handomdraai.

Klaar voor de toekomst met tint.

Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk. tint is klaar voor toekomst, en kan nu en morgen in ieder slim verlichtingsysteem geïntegreerd worden dat werkt met het meest gebruikte systeem in de branche, de Zigbee 3.0. tint lampen worden bediend met een app op de telefoon of tablet (Philips Hue) of met uw stem (Google Home). Maakt u dus al gebruik van een slim verlichtingsysteem? Deze zijn probleemloos te combineren met tint lampen en met een Zigbee Hub.

Nieuwsgiering geworden naar de slimme tint LED lampen van LEDdirect? Wij bieden zowel startersets, als losse lampen om je systeem verder uit te breiden. Zo legt u simpel en snel een nieuw slim verlichtingsysteem aan, of breidt het bestaande systeem uit met mooi, kwalitatieve slimme en gunstige geprijsde tint lampen.

Vragen over tint slimme verlichting? Bel gerust! Onze LED experts zitten maandag t/m donderdag van 08.00 – 21.00 uur en vrijdag van 8.30-17.00 uur klaarom alle vragen te beantwoorden.

Bel: 088 - 0100 400 of chat via de website. 

Slimme tint verlichting:

Delen: