EK-DEALS BIJ LEDDIRECT - PAK HIER UW KORTING

Verlichting van LEDdirect ook in sportparken en -kantines.

Verlichting van LEDdirect ook in sportparken en -kantines

Steeds meer sportparken hebben de stap al gemaakt naar LED verlichting, om zo op een duurzame manier het terrein te verlichten. Ook roeivereniging MSRV Saurus uit Maastricht is onlangs gestart met de omslag. Naast verduurzaming via zonnepanelen en een waterzuiveringsinstallatie, zijn nu ook de eerste LED lampen opgehangen. De komende tijd zal alle bestaande verlichting vervangen worden voor LED.

Sportpark-, terrein- en sportveldverlichting.

Over het gehele terrein van MSRV Saurus wordt de verlichting aangepakt. Zo zijn voor de optimale verlichting van de ingangen van het terrein breedstralers met sensor opgehangen. Zodra sporters aankomen, springt de verlichting automatisch aan. Hierdoor brandt de verlichting niet onnodig.

De materialenloods wordt verlicht met waterdichte LED TL armaturen en bijpassende TL buizen. “Een goede oplossing voor het verlichten van dit soort ruimtes, omdat hier vaak veel licht (18W) en wit licht (4000K) gewenst is,” legt Jasper Jonkers, Sales Manager bij LEDdirect, uit.

Kantines, gangen, kleedruimtes.

Ook in het sportgebouw zijn er veel mogelijkheden met LED. Jasper: “Belangrijke criteria voor de verlichting in kleedruimtes, hallen en een sportkantine zijn dat de armaturen robuust zijn, voldoende waterdicht waar nodig, goed licht geven voor de juiste veiligheid en gemakkelijk te onderhouden zijn. Daarom is er bij MSRV gekozen voor onze Roma en Palermo opbouwspots, spatwaterdichte downlights en panelen die tegen het plafond gemonteerd worden.”

Uw sportveld verlichten? LEDdirect helpt u graag!

Bent u op zoek naar de juiste sportveldverlichting? In ons assortiment vindt u diverse verlichting die geschikt is voor binnen en buiten. Een aantal voorbeelden zijn hierboven al genoemd. Komt u er niet uit of wilt u graag advies van een van onze LED experts? Neem dan gerust contact met ons op!

Delen: