10% KORTING OP ALLES - KORTING 10-DAAGSE

Subsidies voor LED verlichting.

Er zijn verschillende mogelijkheden om LED verlichting (deels) te financieren met subsidies. Het verduurzamen van woningen, kantoren of andere panden wordt hiermee aangemoedigd. Hieronder ziet u een aantal mogelijkheden wat betreft subsidies. Bekijkt u actuele informatie, bestaande voorwaarden en andere regelingen rondom een subsidie altijd op de website van de subsidieverstrekker zelf.

Wist u dat: kantoorpanden verplicht worden om vanaf 2023 minimaal energielabel C te hebben? Overstappen naar LED draagt hier vaak al veel aan bij!
Meer informatie over de verplichting van energielabel C

Energie- Investeringsaftrek voor ondernemers (EIA).

De Energie- Investeringsaftrek (EIA subsidie) is voor ondernemers die willen investeren in energiezuinige bedrijfsmiddelen en duurzame energietechnieken. Voor die investeringen mag een ondernemer 45,5% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. 

Het verminderen van energiegebruik door LED lampen, bewegingssensoren, draadloze besturing of armaturen met geïntegreerde LED aan te schaffen geeft u de mogelijkheid om EIA aan te vragen. Let er op dat u dit binnen het gegeven termijn doet.

Heeft u vragen over deze regeling of over onze producten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wilt u zakelijk bestellen bij ons? 

Bekijk onze zakelijke voordelen

Stimulering Bouw en Onderhoud Sportaccommodaties (BOSA).

Met de BOSA subsidie kunnen amateursportorganisaties subsidie aanvragen voor de bouw- en onderhoudskosten van sportaccommodaties. De subsidie is doorgaans 20% van de investering, maar voor een duurzame investering als LED verlichting kan dit zelfs 30% zijn. Wel dient de aanvraag minimaal € 5000 te zijn.

Voor deze subsidieregeling is een vast subsidiebedrag beschikbaar. Aanvragen voor zowel investeringen die al afgerond zijn als investeringen die nog worden opgestart kunt u al indienen.

Bekijk bijvoorbeeld eens onze TL armaturen

Winst uit je woning.

Om wonen duurzamer, voordeliger en comfortabeler te maken, is Winst uit je Woning opgericht. Zij organiseren samen met gemeenten en uitvoerders dat woningbezitters energiebesparende maatregelen kunnen nemen. Als woningbezitter ontvangt u een bericht van uw gemeente die u kunt inwisselen bij o.a. de aanschaf van LED verlichting. 

Meer over Winst uit je Woning