10% KORTING OP ALLES!   I   BEREIKBAAR VAN: 08.00-21.00u

Winst uit je woning: verzilver uw waardebon bij LEDdirect.

Om wonen duurzamer, voordeliger en comfortabeler te maken, is Winst uit je Woning opgericht. Tijdens een actie worden per gemeente huishoudens benaderd met een brief en persoonlijke waardeboncode. Deze waardebon is onder andere in te wisselen tegen energiebesparende producten bij (online) winkels naar keuze. De producten die u aanschaft moet wel voldoen aan enkele eisen, waaronder een A++ energielabel voor LED verlichting.

Koop LED verlichting met de waardebon.

In het assortiment van LEDdirect vindt u veel producten die voldoen aan de gestelde eisen voor het aanschaffen van LED verlichting met de waardebon. Dat betekent dat u bij ons de verlichting kunt aanschaffen die u nodig heeft en de factuur indient bij Winst uit je Woning. Vervolgens ontvangt u (een gedeelte van) het aankoopbedrag van uw LED verlichting terug van uw gemeente. 

Let op: iedere gemeente heeft een budget. Wanneer dit budget op is, kunt u uw aankopen niet meer indienen en komen de waardebonnen te vervallen. Controleer dus eerst op de website van Winst uit je Woning of uw gemeente nog budget heeft!

 

WAARDEBON INWISSELEN BIJ LEDDIRECT.

Een groot gedeelte van de LED verlichting van LEDdirect voldoet aan de eisen voor de waardebon. Heeft u uw bestelling bij ons geplaatst? U ontvangt de factuur van de bestelling per e-mail. U kunt vervolgens via deze link uw geld terugvragen. Vul de gevraagde gegevens in en dien de aanvraag in. Winst uit je Woning zal u vervolgens verder informeren over vervolgstappen.

Kies uw nieuwe LED verlichting

Veelgestelde vragen over de actie.

Kunt u bij meerdere (web)winkels producten aanschaffen en deze beiden indienen?

Dit is niet mogelijk. De waardebon kan maar bij één winkel gebruikt worden en moet in één keer uitgegeven worden. Indien u niet van het volledige bedrag gebruikt maakt, vervalt het resterende bedrag.

Is er een minimaal en/of maximaal bestedingsbedrag voor de waardebon?

De minimale besteding bedraagt € 35,-. De waardebon van Winst uit je Woning is maximaal € 70 waard.

Wat mag ik aanschaffen met de waardebon?

Voor een volledig overzicht van welke producten gedeclareerd mogen worden en welke eisen aan de producten worden gesteld, verwijzen we u naar de productenlijst van Winst uit je Woning en/of uw gemeente.

Geldt de waardebon ook voor de verzendkosten?

Nee, de verzendkosten vallen niet onder de waardebon en daarvoor zal dus geen teruggave gegeven worden. 

Tot wanneer is de waardebon geldig?

Ga voor deze informatie naar WinstuitjeWoning.nl en voer uw postcode in voor specifieke informatie over jouw gemeente. 

Voor meer veelgestelde vragen verwijzen we u naar Winst uit je Woning