10% KORTING OP ALLES - KORTING 10-DAAGSE

LED Verlichting voor installateurs.

Verlichting is een belangrijk onderdeel van een ruimte. De juiste verlichting zorgt voor het perfecte licht op ieder moment van de dag. En in het juiste licht, is alles mooier. 

Bij LEDdirect bieden we voor ieder project een geschikte verlichtingsoplossing aan. Voor iedere ruimte, droog en vochtig, zakelijk en particulier, zijn passende opties voor zowel hoofdverlichting als sfeerverlichting. Met een ruim assortiment aan LED verlichting vindt u dat wat u zoekt: van LED panelen en TL's tot aan in- en opbouwspots, LED strips en losse LED lichtbronnen. Dus bent u bezig met het aanleggen van de nodige verlichting in een ruimte, woning, kantoorpand of magazijn? We helpen u graag bij het selecteren van de juiste verlichting, armaturen en bedieningsopties. Plan gerust vrijblijvend een telefonisch (advies)gesprek met een LED expert in om de mogelijkheden te bespreken.

Geen installateur maar wel geïnteresseerd in zakelijk verlichting bestellen?
Algemene informatie over zakelijk bestellenGEDEGEN ADVIES EN HULP BIJ AANSLUITEN.

Voor ieder project, klein of groot, vindt u bij LEDdirect een verlichtingsoplossing. Cruciaal is een naadloze aansluiting, onzichtbare bekabeling en strakke afwerking. De LED experts van LEDdirect denken graag met u mee om dit voor uw project voor elkaar te krijgen. Door de vele ervaring die we inmiddels hebben opgedaan en ons brede assortiment, kunnen we u verzekeren van een passend productadvies voor uw project. Komt u er ter plaatse toch niet helemaal uit? Dan staan we altijd paraat voor hulp bij het aansluiten van onze producten.

Neem contact op met onze LED experts

EEN ZAKELIJK ACCOUNT MET KORTING.

Wilt u als professional bij ons bestellen, dan kunt een zakelijk account aanmaken. Dit is niet alleen handig (al uw bestellingen en facturen vindt u terug in uw account), maar levert u ook direct korting op. Bestelt u vaker of in grote hoeveelheden, ook dan bieden we interessante standaardkortingen of staffelkortingen aan.

Direct een zakelijk account aanmaken

VOORDELEN VAN BESTELLEN BIJ LEDDIRECT.

✓ Bestellen per stuk, met korting v.a. 1 stuks en staffelkorting bij grotere bestellingen
✓ Voor 23.59u besteld, morgen geleverd
✓ 2-5 jaar garantie op onze producten
✓ Betalen op rekening mogelijk
✓ Een vast en deskundig aanspreekpunt voor zakelijke klanten

Subsidies.

Er zijn verschillende subsidies waar particulieren en organisaties hun investering in o.a. LED verlichting (deels) mee kunnen financieren. Het kan dus interessant zijn om hier samen met uw klant naar te kijken voordat u aan een project begint. We hebben een overzicht van mogelijke subsidies die u kunt raadplegen:

Bekijk alle subsidies