Spotjes in het plafond inbouwen

spotje inbouwen plafond Gu5.3

Wanneer u in ons ruime assortiment een spotje naar uw smaak gevonden dan komt de volgende stap de spotjes inbouwen in uw plafond. Onze LED Experts hebben daarom een duidelijk instructievideo gemaakt waarin ze u stap voor stap uitleggen hoe u inbouwspotjes in uw plafond inbouwt.

LED spots in plafond inbouwen.

De beschikbare ruimte boven het plafond is erg belangrijk bij de keuze voor het juiste spotje. Bij een armatuur waar een losse lichtbron in geplaatst moet worden moet u vooral rekening houden met de hoogte van de lamp die u in de inbouwspot gaat plaatsen. Deze steekt nemlijk ver boven de hoogte van het armatuur uit. Daar bovenop komt nog een kleine halve centimeter extra hoogte voor de fitting. Als de spot kantelbaar is, heeft u bovendien nog een beetje extra ruimte in de breedte nodig. In het geval van isolatiemateriaal boven uw plafond, moet u de lamp de ruimte geven om vrij te kunnen bewegen. van Als u een inbouwspotjes met een lage inbouwhoogte zoekt, kijk dan naar onze LED inbouwspots met de LED verlichting geïntegreerd. Bij deze platte inbouwspots hoeft u geen rekening te houden met de extra inbouwhoogte van een losse lichtbron.

Spotjes inbouwen: zaag de juiste diameter.

Ook is het belangrijk dat u een gat met de juiste diameter in uw plafond heeft zitten. Onze inbouwspots verschillen van diameter, dus als uw gat in het plafond nog niet op maat is, dan kunt u bij ons ook de geschikte gatenzaag vinden met de juiste diameter.

Video Gu5.3 inbouwspot installeren.

In onderstaande instructievideo wordt de installatie van een GU5.3 inbouwspot stap voor stap uitgelegd door onze LED experts.

Video Gu10 inbouwspot installeren.

In onderstaande instructievideo wordt de installatie van een GU10 inbouwspot stap voor stap uitgelegd door onze LED experts.

 

Delen: