LED strips met afstandsbediening plaatsen

LED strip met afstandsbediening

Een LED strip bedienen kan met een bijpassende afstandsbediening. Om het makkelijk te maken heeft LEDdirect productcombinaties samengesteld waarmee u een LED strip met afstandsbediening direct aanschaft! Zo weet u zeker dat u de juiste benodigdheden heeft voor het op afstand bedienen van een LED strip. Op de productpagina van elke LED strip uit ons assortiment kunt u deze productcombinaties rechts op de pagina vinden.

LED strip afstandsbediening.

Om een strip te bedienen, heeft u een LED strip afstandsbediening nodig. Deze wordt gekoppeld aan een controller, welke tussen de strip en de voeding wordt geplaatst. Als u een dimbare voeding heeft dan wordt deze vóór de voeding geïnstalleerd. Op deze manier wordt het mogelijk om van een afstandje de strip te bedienen. Gemakkelijk en veelgebruikt!

Alternatieven LED strip op afstand bedienen.

Weet u niet zeker of een LED strip met afstandsbediening de juiste bediening voor u is? Kijk dan eens naar andere mogelijkheden. Zo zijn strips ook te bedienen via een LED muurdimmer of te koppelen aan een smart home systeem. Op de productpagina van iedere losse strip vindt u onder ‘Aanbevolen productcombinaties’ meer informatie over de benodigdheden bij de verschillende besturingsopties. Zo is het voor u nog altijd makkelijk om de juiste producten samen te stellen. U vindt hier alle losse strips.

Delen: