LED Bedverlichting: praktisch en veilig

LED bedverlichting

Moet u 's nachts weleens uit bed? In een donkere slaapkamer stoot u al snel uw teen of struikelt u over een schoen of kledingstuk wat op de vloer is blijven liggen. Onze oriëntatie is immers niet meteen goed in het donker. Hoe fijn is het dan als er, een klein lampje aan gaat onder uw bed?

Bedverlichting met sensor.

LEDdirect heeft speciaal hiervoor speciale sets bedverlichting ontwikkeld, en deze zijn verkrijgbaar in een enkele en dubbele uitvoering. Zo hoeft u het grote licht niet aan te doen als u uit bed stapt. Dit is helemaal handig als de lichtschakelaar voor de hoofdverlichting niet binnen handberiek van uw bed zit. De bedverlichting met bewegingssensor springt aan zodra u uw hand vlakbij de bewegingssensor beweegt. Deze sensor kunt u naast of bed plaatsen of op of in uw nachtkastje. Onze bedverlichting blijft aan terwijl u wegloopt en gaat pas uit wanneer u dat wilt. Beweeg daarvoor simpel uw hand nogmaals voor de sensor en de verlichting gaat uit. Ook een ideaal systeem voor ouderen, kinderen en hulpbehoevenden, die met een eenvoudige handbeweging nachtverlichting willen kunnen bedienen.

Bedverlichting:

LED bedverlichting complete set enkel opbouw 4,5W 3000K aluminium 24V DC
  • Complete set voor opbouwspot
  • Warm wit (3000K)
  • 1x 30cm lichtbalk
€ 54,41 € 44,97
Normale prijs € 54,96 € 45,42
LED bedverlichting complete set dubbel opbouw 9W 3000K aluminium 24V DC
  • Complete set voor opbouwspot
  • Warm wit (3000K)
  • 2x 30cm lichtbalk
€ 87,05 € 71,94
Normale prijs € 87,93 € 72,67

Uitstapverlichting bed: plug & play.

De complete set bed uitstapverlichting is gemakkelijk te installeren door het Plug & Playsysteem, en is beschikbaar voor één en tweepersoons-bedden. De LED uitstapverlichting voor het bed wordt geleverd inclusief transformator, bewegingssensor, verbindingskabel en bevestigingsmateriaal. U heeft dus in één klik alles in huis om uw slaapkamer een stukje veiliger te maken. En hoewel de verschillende onderdelen nog op elkaar moeten worden aangesloten is dit zonder technische kennis ook een fluitje van een cent. Bekijk onze eenpersoons uitstapverlichting en onze tweepersoons uitstapverlichting voor het bed. Indien u een andere configuratie wilt dan is deze ook samen te stellen. Neem hiervoor contact op met een van onze LED experts. Neem ook eens een kijkje naar al onze andere slaapkamerverlichting. En bekijk onze inspiratiepagina voor meer tips en inspiratie voor lampen in uw slaapkamer.

 

Delen: