Creatieve toepassing van LED strips: de Lava Tafel van Weekend Builders.

De mogelijkheden met LED strips zijn eindeloos. U kunt ze in iedere ruimte plaatsen en ze zijn geschikt voor zowel hoofdverlichting als accent- of sfeerverlichting. Met de waterdichte strips kunt u in ook vochtige plekken zoals de badkamer of buiten verlichten. Youtube-kanaal Weekend Builders heeft het over een hele andere boeg gegooid: hij gebruikte onze waterdichte LED strip om een lavatafel te maken! Op zijn kanaal klust Tim in elke nieuwe video een gaaf nieuw ding in elkaar. Voor verlichting maakt hij gebruikt van de kwalitatieve led verlichting van LEDdirect!

Creatief met LED strips

Met een putdeksel, gebroken glas en een LED strip gaat Tim van Weekend Builders aan de slag om een heuse Lava-Tafel te maken. De verlichting in de tafel komt in de randen van de uitsparingen van de putdeksel. Met de RGB LED strip kan Tim alle kleuren licht creëren die hij maar wil. Voor een lavatafel is de rode kleur natuurlijk uitermate geschikt. Vervolgens vult hij met in stukken gebroken glas de uitsparingen verder op en wordt alles overgoten met epoxy, een middel om te coaten, lamineren, lijmen of plamuren. De poten heeft Tim gemaakt van grote kettingen en daarmee is de stoere tafel af!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hieronder de volledige video van Weekend Builders en like de video of abonneer je op zijn kanaal om geen enkel nieuw project van hem te missen:

Zelf aan de slag met LED strips?

Heeft u na het zien van deze lavatafel ook inspiratie gekregen om een leuk project aan te gaan? Met onze LED strips zijn de mogelijkheden eindeloos! Het eindresultaat zien we graag via onze social media kanalen of e-mail foto's en/of video's naar info@leddirect.nl. De leukste projecten delen wij graag op onze website. 

Delen: