Een LED strip van 3 meter: kort Yphix LED strips gemakkelijk in.

Inkorten van LED strips is heel gemakkelijk

Op zoek naar een LED strip van 3 meter, 2 meter of 1 meter? Geen probleem. Alle Yphix LED strips zijn in te korten, waardoor ze altijd de perfecte lengte hebben!

LED strips van 3 meter? Geen probleem.

Al onze LED strips zijn verkrijgbaar op rollen van 5 meter. Dat betekent gelukkig niet dat deze ook geheel aangesloten moet worden. De strips zijn in te korten (elke 3,3 - 10cm, afhankelijk van de strip) en opnieuw aan elkaar te verbinden. U kunt daardoor niet alleen kortere stukken strip gebruiken, maar ook meerdere stukken strip aan elkaar verbinden. De strips zijn daardoor op heel veel plekken goed toe te passen! Ongeacht de lengte die u nodig heeft kunt u in iedere situatie wel de juiste LED strip aansluiten.

Verlicht met 2 meter LED strip.

Strips zijn goed in te zetten als hoofdverlichting en kunnen zo volledige ruimtes verlichten. Maar ze kunnen ook als accentverlichting dienen. Denk bijvoorbeeld eens aan een LED strip van 2 meter onder een keukenblok of aanrecht. Ook de badrand leent zich voor een lichtlijn. Met een LED strip van 1,5 meter creëert u een geweldige sfeer in de badkamer

LED strips 1 meter voor boekenkasten of planken.

Wanneer u de binnenkant van een boekenkast wil verlichten, heeft u diverse stukken LED strips á 1 meter of zelfs nog minder nodig. U koopt bij ons dan gemakkelijk een rol van 5 meter, welke u opknipt in de juiste stukken. Vervolgens kunt u gemakkelijk met connectoren de stukken strip aan elkaar verbinden met draad ertussen, daardoor de losse stukken weer één geheel wordt. Daarmee bedient u het geheel gemakkelijk met bijvoorbeeld een afstandsbediening.

Aan de slag met strips!

Onze strips zijn dus uitstekend te gebruiken voor ieder project. We denken dan ook graag met u mee indien u er zelf niet helemaal uit komt.

Weet u wel al precies wat uw plan is? Ga dan op zoek naar de juiste strip die past bij uw project!

Bekijk alle LED strips of bekijk alle gekleurde (RGB) strips

Delen: