Exclusieve keukens voorzien van verlichting van LEDdirect.

Snaidero keukens met LEDdirect verlichting

Vrijwel iedere week leveren wij een verlichtingspakket aan Snaidero Concept Store voor hun prachtige Italiaanse keukens. Dit pakket bestaat uit LED strips, inbouwspots en af en toe slimme verlichting. Hiermee worden de keukens afgewerkt en hoeven de eigenaren van de nieuwe Snaidero keuken zelf niet meer na te denken over de perfecte verlichting. Wij spraken met Jan-Levien van Luik, zelfstandig installateur en werkzaam voor Snaidero.

Snaidero Concept Store: tijdloos en kwalitatief.

Snaidero Concept Store biedt tijdloze Italiaanse keukens, waar je echt samen komt. Of je nu aan het koken of borrelen bent; de keukens zijn zo ingericht dat je er gezellig bij kunt zitten. “De designkeukens worden dan ook zo gemaakt dat deze een leven lang meegaan. Ze zijn misschien niet de goedkoopste, maar je krijgt veel keuken voor het geld dat je ervoor betaalt,” vertelt Jan-Levien.

“Het mooie aan Snaidero Concept Store is dat de eigenaar, Rudy Jacobse, niet alleen verkoper is, maar ook fan is van zijn keukens en producten.” Zelf heeft Rudy ook een van de Snaidero keukens in zijn huis staan, dus hij weet wat werkt en wat niet werkt. “Die passie en dat enthousiasme maakt de uiteindelijke keukens alleen maar beter.”

Bijzondere keukens met bijzondere verlichting.

De keukens van Snaidero zijn uniek en stijlvol. “Door het vele plaatsen, kijken we ook naar het doorontwikkelen van de keukens,” zegt Jan-Levien. “Hierdoor worden ze dus steeds praktischer.” Een van de meest populaire onderdelen van de Snaidero keukens die Jan-Levien plaatst, is de pantrykast. “Hier bouwen we apparatuur in en dat wordt afgesloten met twee deuren, waardoor de keuken zelf heel clean blijft.” Veel mensen willen hun apparatuur namelijk niet in het zicht hebben: de pantrykast is daar dé oplossing voor.

Om deze pantrykast af te maken, worden LED strips geplaatst. “De LED strips installeer ik zo dat de verlichting aan gaat wanneer de deur opent, en weer uit wanneer de kast gesloten wordt.” Zo is er altijd voldoende licht!

De klant kiest, LEDdirect levert.

Maar ook onder de bars die veel Snaidero keukens hebben wordt LED verlichting geplaatst. “Ik kijk ook altijd naar andere mogelijkheden voor mooie verlichting. Zo leent de ruimte tussen het plafond en hoge kasten zich soms ook voor een strijklicht langs de muur. Het assortiment van LEDdirect heeft eigenlijk alle soorten verlichting die ik nodig heb.”

De kopers van de Snaidero keuken kiezen zelf of ze de verlichting erbij willen of niet. Vrijwel iedere klant kiest ervoor om de verlichting erbij aan te schaffen. “Ik bepaal dan zelf waar verlichting gewenst is. Mocht de koper bijvoorbeeld al smart verlichting in huis hebben, dan kies ik ook voor smart verlichting. Aangezien dat bij LEDdirect ook beschikbaar is, kan dat allemaal bij jullie aangeschaft worden.” Doordat de smart verlichting uit ons assortiment compatibel is met andere slimme producten die op het Zigbee protocol werken, waaronder Philips Hue, is combineren met bestaande smart verlichting vaak goed mogelijk.

Waarom kies je voor LEDdirect als verlichtingspartner?

“Alles wat ik nodig heb voor de keukens, kan ik bij LEDdirect vinden. Bovendien kan ik altijd aankloppen bij Jasper en Martijn (collega’s van LEDdirect) als ik nog wat nodig heb of advies zoek. Je krijgt altijd snel reactie. Ook geef ik wel eens tips over hoe producten beter kunnen, hoe het praktischer kan of welke producten nog goed in het assortiment van LEDdirect zouden passen. Zo hebben we wat aan elkaar.”

Bovendien heeft een van onze collega’s zelf een keuken van Snaidero waar onze verlichting in is verwerkt. Zo hebben we zelf kunnen zien en ervaren dat de samenwerking met Snaidero Concept Store een goede is!

LEDdirect Zakelijk.

Ook zakelijk uw verlichting inkopen? Dat kan! LEDdirect is uw partner voor kwalitatieve LED verlichting tegen een scherpe prijs. En als zakelijke klant bij LEDdirect krijgt u diverse voordelen, waaronder staffelkorting, offertes op maat en de mogelijkheid om te betalen op rekening.

Naar LEDdirect Zakelijk

Delen: