Interieurtrend 2020: gouden details.

Interieurtrends: De trends van 2020, goud

Een trend die we kennen van afgelopen jaar, zien we in 2020 weer terug! Namelijk de kleur goud. Goud past in bijna ieder interieur en bij iedere kleur. Of u nou een industrieel, modern of klassiek interieur heeft, goud is hoe dan ook een toevoeging aan uw interieurstijl. In deze blog geven wij een aantal tips hoe u goud toe kunt voegen aan uw woonstijl. Bijvoorbeeld door middel van het gebruiken van verlichting als gouden detail(s) in uw interieur. Bent u een beetje uitgekeken op uw interieur? Zin in iets nieuws? Blaas er nieuw leven in met een paar hippe gouden details!

Gouden Inbouwspot.

Inbouwspots passen in ieder interieur, aangezien ze een tijdloos design hebben en verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en vormen. Daarnaast zijn sommige kantelbaar, ideaal om bepaalde objecten in de ruimte te accentueren. In ons assortiment vindt u naast bekendere kleuren zoals bijvoorbeeld onze zwarte, witte en aluminium inbouwspots ook goudkleurige inbouwspots! Met goud als trend, zijn de gouden spots een ideale manier om subtiel goud in uw interieur te verwerken. Helemaal passend bij de trend van het jaar 2020 dus! Omdat de spots standaard worden geleverd inclusief GU10 of GU5.3 fitting, heeft u zelf de keuze of u uw LED lampen op 230V of 12V/24V aan wilt sluiten. De lamp wordt in de lampklem geplaatst die u via de voorkant erin kunt klikken. Bij het vervangen van de lamp hoeft u dus niet de gehele spot eruit te halen. Ideaal, want zo beschadigd u uw strakke plafond niet.

Dimbare LED lamp goud.

Ook kunt u ervoor kiezen om een dimbare LED lamp in deze inbouwspot te plaatsen, bijvoorbeeld de dimflame met GU10 fitting. Op volle lichtsterkte geeft deze lamp mooi extra warm licht (2700K), gelijk aan een 50W halogeenlamp. Als de lamp gedimd wordt, wordt de lichtkleur warmer. Tot wel 2200K, wat gelijk staat aan de lichtkleur van een kaars. Super sfeervol dus! Wanneer u ervoor kiest om en dimbare LED lamp aan te schaffen voor in deze inbouwspot, kunt u ook nog kiezen uit verschillende manieren van dimmen. Bijvoorbeeld met een LED inbouw muurdimmer of een radiografische afstandsbediening. Welke dimcombinatie mogelijk is, kunt u vinden op de productpagina van de LED lamp. Daar staan alle mogelijke combinaties aangegeven. Deze zijn getest door onze LED-experts. Wilt u stijlvolle, moderne verlichting die ook nog eens praktisch is? Dan is de gouden inbouwspot een match!

LED Filament Goud.

Een andere mogelijkheid om de gouden interieurtrend in uw interieur toe te passen, is met LED Filament Gold lampen. Deze elegante retrofit lampen geven warm licht met een gouden gloed. Deze lampen zijn ideaal voor alle ruimten waar sfeervol licht gewenst is. Ook zijn de lampen van zichzelf al heel mooi, waardoor deze lampen goed toe te passen is bij weer een andere trend, namelijk het laten zien van de lichtbron. Wanneer de Filament Gold lampen enkel aan een pendel hangen bijvoorbeeld komen ze al helemaal tot hun recht. Filament Gold lampen zijn er ook in XXL varianten, echte eyecatchers.

Delen: