LEDdirect wint Shopping Award voor Beste Webshop Elektronica!

LEDdirect wint Shopping Award

Op donderdag 25 maart hebben wij tijdens de virtuele uitreiking van de Shopping Awards de prijs voor Beste Webshop Elektronica gewonnen!

Over de Shopping Awards.

De Stichting Shopping Awards reikt jaarlijks verschillende awards uit aan de beste webwinkels in verschillende categorieën. Naast vakprijzen, beoordeeld door een jury, zijn er ook publieksprijzen te winnen. Ruim 300 bedrijven hebben zich dit jaar weer ingeschreven om kans te maken op een van de awards. In februari konden consumenten een beoordeling achterlaten over de deelnemende webshops. Samen met het oordeel van honderden vakexperts leidde dit tot een top 3 webshops voor iedere categorie. Een vakjury heeft de uiteindelijke volgorde van deze top 3 bepaald en een winnaar gekozen.

In voorgaande jaren zijn grote namen al in de prijzen gevallen, zoals Greetz, Decathlon, Douglas, Omoda, Wehkamp en Albert Heijn. Dat LEDdirect aan deze lijst toegevoegd wordt, is een grote eer.

 

15% korting op het hele assortiment (afgelopen).

Om te vieren dat we gewonnen hebben, bieden we onze klanten 15% korting op het gehele assortiment! Gebruik de kortingscode WINNAAR15 bij het afrekenen en de korting wordt automatisch verrekend.

Deze actie is inmiddels afgelopen.

 

Direct naar: LED lampen LED verlichting Armaturen LED strips

Bekijk lopende deals

 

Delen: