10% KORTING OP ALLES!   I   BEREIKBAAR VAN: 08.00-21.00u

LED verlichting voor interieurbouw.

Verlichting is een belangrijk onderdeel van interieurbouw. Met de juiste verlichting maakt u uw project namelijk helemaal af. Goede belichting kan precies de mooie onderdelen of objecten van uw interieurproject uitlichten of aanlichten. Uiteraard kan de verlichting ook functioneel zijn.

Bij LEDdirect bieden we voor ieder project in de interieurbouw een geschikte verlichtingsoplossing aan. Of het nu gaat om inbouwspots met een extra lage inbouwhoogte voor in een kast, accentverlichting onder de plint van een keuken met een LED strip of verlichting in kledingkasten of inloopkasten met sensoren voor automatische bediening. We denken graag met u mee. Plan gerust vrijblijvend een telefonisch (advies)gesprek met een LED expert in om de mogelijkheden te bespreken.

Bent u geen interieurbouwer maar wel geïnteresseerd in zakelijk bestellen? 

Algemene informatie over zakelijk bestellen

GEDEGEN ADVIES EN HULP BIJ AANSLUITEN.

Voor ieder project, klein of groot, vindt u bij LEDdirect een verlichtingsoplossing. Cruciaal is een naadloze aansluiting, onzichtbare bekabeling en strakke afwerking. De LED experts van LEDdirect denken graag met u mee om dit voor uw project voor elkaar te krijgen. Door de vele ervaring die we inmiddels hebben opgedaan en ons brede assortiment, kunnen we u verzekeren van een passend productadvies voor uw project. Komt u er ter plaatse toch niet helemaal uit? Dan staan we altijd paraat voor hulp bij het aansluiten van onze producten.

Neem contact op met onze LED experts

EEN ZAKELIJK ACCOUNT MET KORTING.

Wilt u als professional bij ons bestellen, dan kunt een zakelijk account aanmaken. Dit is niet alleen handig (al uw bestellingen en facturen vindt u terug in uw account), maar levert u ook direct korting op. Bestelt u vaker of in grote hoeveelheden, ook dan bieden we interessante standaardkortingen of staffelkortingen aan.

Direct een zakelijk account aanmaken

VOORDELEN VAN BESTELLEN BIJ LEDDIRECT.

✓ Bestellen per stuk, met korting v.a. 1 stuks en staffelkorting bij grotere bestellingen
✓ Voor 23.59u besteld, morgen geleverd
✓ 2-5 jaar garantie op onze producten
✓ Betalen op rekening mogelijk
✓ Een vast en deskundig aanspreekpunt voor zakelijke klanten

Subsidies.

Er zijn verschillende subsidies waar particulieren en organisaties hun investering in o.a. LED verlichting (deels) mee kunnen financieren. Het kan dus interessant zijn om hier samen met uw klant naar te kijken voordat u aan een project begint. We hebben een overzicht van mogelijke subsidies die u kunt raadplegen:

Bekijk alle subsidies