10% KORTING OP ALLES - KORTING 10-DAAGSE

Tips & inspiratie: LED verlichting in de garage.

 

Tips voor de verlichting van uw garage.

Of u nu alleen de auto er parkeert, er ook klust of uw hobby uitoefent. Een goed verlichte garage is altijd belangrijk (of gewoon heel fijn). Maar welke verlichting is hier geschikt voor? En waar moet u rekening mee houden bij de aanschaf van gargeverlichting. Een garage is namelijk niet helemaal vochtvrij en tijdens het klussen stoot u vast weleens met lange materialen tegen de verlichting. Het moet dus tegen een stootje kunnen. De keuze in garageverlichting is enorm en het moet ook energiebesparend zijn. We helpen je daar graag bij. We beginnen bij de basis met een blog over waar garageverlichting aan moet voldoen. Daarnaast laten wij u zien welke lichtkleur u het beste kunt gebruiken en de soorten verlichting die toepasbaar zijn in de garage en schuur.

Is de verlichting in uw garage al in orde, maar heeft u tips en inspiratie nodig voor een andere ruimte? Bekijk alle ruimtes en kies de ruimte die u wil verlichten!

1. Waar garageverlichting aan moet voldoen.

In de garage of schuur is het niet altijd vrij van vocht. Daarnaast wilt u graag armaturen die tegen een stootje kunnen, lang meegaan en ook nog eens energiebesparend zijn. Alle informatie die u nodig heeft leest u in deze blog!

Lees onze blog

2. Soorten verlichting garage.

Basisverlichting.

Met basisverlichting wordt de hele ruimte verlicht. Denk hierbij vooral aan plafondverlichting. Hier zijn LED Battens, TL buizen en LED panelen onder andere erg geschikt voor.

Bekijk onze garageverlichting

Accentverlichting.

Wat extra verlichting bij het klussen of hobbyen? Accentverlichting, zoals een LED TL buis of daglicht witte LED strips boven de werkbank, is een goede en energiebesparende uitkomst!

Meer Tips & Tricks.

Onze LED experts leggen u in deze blogs en installatievideo's alle ins en outs uit over LED schuur- en garageverlichting. Zo ziet u op ons YouTube kanaal hoe u een TL armatuur om kunt bouwen en hoe een LED paneel aangesloten wordt op een dimmer.

In de spotlights.

Deze producten uit ons ruime assortiment worden aanbevolen door onze LED experts. Speciaal voor u en perfect voor in de schuur of garage?! Wilt u meer advies over welke LED verlichting geschikt is voor garages? Neem contact met ze op via telefoon, chat of e-mail voor een passend advies.