10% KORTING OP ALLES - KORTING 10-DAAGSE

Zakelijk bestellen bij LEDdirect.

Bent u op zoek naar een leverancier van verlichting voor al uw zakelijke klussen en projecten? LEDdirect is uw partner voor kwalitatieve LED verlichting tegen een scherpe prijs. Van keukens tot sauna's, van binnen-tot buitenverlichting: bij LEDdirect vindt u de benodigdheden om iedere verlichtingswens te vervullen.

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld met producten die hun betrouwbaarheid hebben bewezen. U krijgt dan ook niet voor niets 2 tot 5 jaar garantie op al onze producten. Ons eigen merk Yphix biedt een breed scala aan kwaliteitsproducten die we zorgvuldig geselecteerd en uitgebreid getest hebben. Maar naast ons eigen merk vindt u ook o.a. producten van de merken Müller-Licht en Fumagalli.

Bent u interieurbouwer of installateur? Bekijk dan wat LED verlichting voor u kan betekenen!

LED verlichting voor interieurbouw LED verlichting voor installateurs

 

Zakelijk led advies op maat.

Heeft u vragen over onze producten of over zakelijk bestellen? Of heeft u advies nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen eens of neem contact met ons op. Ons zakelijke team staat voor u klaar!

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar via de telefoon +31(0) 88 0100 40 of per email sales@leddirect.nl of de chat.

En natuurlijk bent u ook van harte welkom (op afspraak) op ons kantoor in hartje Nijmegen.

Maak een zakelijk account aan

YPHIX CATALOGUS.

Bekijk hier online de catalogus van Yphix. Wilt u een gedrukt exemplaar ontvangen? Mail dan de bedrijfsnaam en adresgegevens naar sales@leddirect.nl en we sturen u (kostenloos) een exemplaar toe! 

YPHIX CATALOGUS

Subsidies en regelgevingen.

Er zijn diverse subsidies en regelgevingen actief waarmee zowel particulieren als organisaties gestimuleerd worden om panden te verduurzamen. Zo kunnen er diverse subsidies ingezet worden voor de financiering van LED verlichting (particulier & zakelijk) en wordt er ook vanuit gemeenten financiële tegemoetkoming georganiseerd voor particulieren. Daarnaast verplicht een nieuwe regeling dat kantoorpanden vanaf 2023 kantoorpanden minimaal energielabel C moeten hebben. Kortom: voor iedereen reden te verduurzamen en de overstap naar LED te maken.

Bekijk ons subsidieoverzicht

Zakelijke voordelen.

Er zijn verschillende redenen om zakelijk te bestellen bij LEDdirect:

✓ Altijd korting & offertes op maat.

Krijg al korting op onze producten vanaf 1 stuks. Op zoek naar grotere volumes? Profiteer dan van extra staffelkorting.

✓ Een vast en deskundig aanspreekpunt.

Uiteraard is het prettig als u een vast en deskundig team heeft als aanspreekpunt. Het zakelijke team staat daarom iedere werkdag voor u klaar!

✓ Betalen op rekening mogelijk.

Naast direct afrekenen via o.a. iDeal en Mastercard, kunt u bij ons ook op rekening betalen.

✓ Direct uit voorraad leverbaar.

Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar, ook wanneer het om grotere aantallen gaat.

✓ Dezelfde dag uw bestelling afhalen.

Op werkdagen kunt u uw bestelling ophalen bij ons magazijn in Breda. Neem voor u uw bestelling plaatst even contact met ons.

✓ Zakelijk account met eigen prijzen.

In uw zakelijke account vindt u alle bestellingen en facturen op één plek. Daarnaast ziet u op onze website altijd uw persoonlijke (evt. aangepaste) prijzen.

 

Direct een zakelijk account aanmaken